pawelszabla 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2020 Muszę wybrać okna i drzwi do domu i tak się zastanawiam co ewentualnie będzie można sensownego wybrać. Jak ktoś ma jakieś dobre propozycje, z których warto skorzystać, montował okna od jakiegoś polskiej firmy to może podzielicie się propozycjami? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elacara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2020 Zobacz sobie drzwi i okna jakie są dostępne za pośrednictwem https://safedoor.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2020 a ja zdecydowałam się na zakup drzwi drewnianych 🙂 aloe nie takich z marketu, robionych z byle jakiej sklejki ale takich robionych ręcznie i pod wymiar 🙂 skorzystałam z oferty producenta Kris Drzwi 🙂 polecam bo zlecenie zostało zrealizowane terminowo, ceny bardzo przyzwoite. mają też w ofercie produkty dostępne od ręki 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antidotum 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2020 Okna PCV Oknoplast do domu pasywnego - winergetic premium passive, a drzwi mam z aluminium i tutaj wybraliśmy w ofercie Aluhaus model Paulus. Takie rozwiązania doradził nam architekt i jesteśmy zadowoleni. Szczelna i ciepła stolarka, idealna do domu pasywnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach