rysiek_mela 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2014 Szukam porządnej i solidnej firmy z dobrymi cenami, która produkuje regały magazynowe oraz przenośniki z woj. Wielkopolskiego. Potrzebuje urządzić hale produkcyjną dla branży przemysłowej. Byłbym rówież wdzięczny jeżeli ktoś z Was podzielił się opiniami na temat firmy transmag z Bogucina. Zamówienie opiewa na wysoką sumę, więc chciałbym się doinformować. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_kowal 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2015 Temat aktualny? Mogę podać namiary na firmę, która w dobrych cenach oferuje używane regały magazynowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papaeno 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2015 polecam firmę Promag z Poznania - tutaj masz ofertę regałów magazynowych : [link usunięty] [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiek_mela 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 Podaj. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_kowal 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2015 Transmag z Bogucia. To dobra firma o pozytywnej renomie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynaxx 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2015 A tak przypadkiem wózka widłowego nie potrzebujesz? Bo z tego co wiem, to w takich systemach magazynowych ciężko pracować bez. A jeśli chodzi o wybór- to nie jest on jasny, ponieważ inaczej się pracuje na silniku elektrycznym a inaczej na wysokoprężnym. Warto przeczytać http://inzynieria.com/cat/1/art/43518/z-silnikiem-benzynowym--wysokopreznym--czy-elektrycznym--przeczytaj--jaki-wozek-widlowy-wybrac za nim jakikolwiek kupicie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiek_mela 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2015 A tak przypadkiem wózka widłowego nie potrzebujesz? Bo z tego co wiem, to w takich systemach magazynowych ciężko pracować bez. A jeśli chodzi o wybór- to nie jest on jasny, ponieważ inaczej się pracuje na silniku elektrycznym a inaczej na wysokoprężnym. Warto przeczytać [link usunięty] za nim jakikolwiek kupicie. Dzięki ale wózki już mam, chodziło mi tylko o regały magazynowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2015 Szukam porządnej i solidnej firmy z dobrymi cenami, która produkuje regały magazynowe oraz przenośniki z woj. Wielkopolskiego. Potrzebuje urządzić hale produkcyjną dla branży przemysłowej. Byłbym rówież wdzięczny jeżeli ktoś z Was podzielił się opiniami na temat firmy transmag z Bogucina. Zamówienie opiewa na wysoką sumę, więc chciałbym się doinformować. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Mogę polecić firmę, która obecnie działa na całą Polskę. Konkretnie Dexion Polska: http://www.dexionpolska.pl/ - tutaj jest ich oferta, pozwolę sobie dać linka abyście mogli się zapoznać. Jakiś czas temu zamawialiśmy u nich zestaw mebli magazynowych ( rozbudowywaliśmy firmę). Ogólnie mają duże doświadczenie , wszystkie meble posiadają odpowiednie normy oraz certyfikaty ( co było dla nas bardzo ważne ponieważ jesteśmy na etapie starania się o ISO - a tutaj na wszystko praktycznie zwracają uwagę). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
george 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2015 Łap, tutaj masz dobrą ofertę regałów magazynowych w fajnych cenach http://e-regaly.pl/ . Działają na terenie całego kraju Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2015 A jeśli chodzi o wciągniki łańcuchowe, bądź pneumatyczne, to możecie przejrzeć sobie ofertę dostępną w http://www.redrooster.pl/ . Moim zdaniem jest to rzetelna firma oferująca wysokiej jakości sprzęt w naprawdę atrakcyjnych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longisia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2015 Mój mąż prowadzi magazyny i zamawia z tej firmy m.in regały. Zawsze był z nich zadowolony, choć tak jak we wszystkim opinie mogą być podzielone. Wszystko co sprzedają jest bardzo solidnie i ceny nie należą do najbardziej wygórowanych. Generalnie warto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Longisia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2015 Mój mąż prowadzi magazyny i zamawia z tej firmy m.in regały. Zawsze był z nich zadowolony, choć tak jak we wszystkim opinie mogą być podzielone. Wszystko co sprzedają jest bardzo solidnie i ceny nie należą do najbardziej wygórowanych. Generalnie warto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2016 Regały magazynowe, pojemniki, kontenery, wózki, stoły i wiele innych, znajdziecie w ofercie producenta http://www.fami.com.pl/katalog/szafy/szafy-ubraniowe/ - mają naprawdę spory asortyment. Również właściciele warsztatów mogą znaleźć coś dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jola44 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Znacie może ofertę magazynów do wynajęcia w okolicach Kalisza? Na razie polecono mi tylko: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaWaw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Ze swojego doświadczenia najbardziej poleciłam firmę [link usunięty] Znam ich produkty i są bardzo dobre jakościowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia Koral 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2017 12 godzin temu, MonikaWaw napisał: Ze swojego doświadczenia najbardziej poleciłam firmę [link usunięty] Znam ich produkty i są bardzo dobre jakościowo. rowniez polecam firme Metalsistem, korzystalam z jej uslug, ja akurat zamawialam do firmy [link usunięty] , dobra jakosc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz_DL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Dnia 13.12.2017 o 19:51, MonikaWaw napisał: Ze swojego doświadczenia najbardziej poleciłam firmę [link usunięty] Znam ich produkty i są bardzo dobre jakościowo. a jakiego rodzaju są ich [link usunięty] ? Na czym polega ich wyjątkowość? Czy to prawda że oferują transport na terenie całego kraju? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieruchomosci@ukr.net 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Ukraina, Kijow. Wspolpraca, kontakty handlowe Polsko-Ukrainskie. Zapraszamy do zapoznania sie z naszym rynkiem nieruchomosci, a takze ze sfera inwestycyjna. Gospodarstwa i grunty rolne, lesne, agroturystyczne; domy, mieszkania, dzialki budowlane; lokale uzytkowe, obiekty handlowo-komercyjne zlokalizowany w okolicach Kijowa zamieszkalym przez okolo 5 mln. ludzi. Mozliwosc wynajecia powierzchni w 60 najwiekszych centrumach handlowych miasta. Udzielanie pomocy przy rekrutacji pracownikow i wynajmie mieszkan. Wyszukiwanie producentow, odbiorcow, dostawcow i kooperantow. Kampanie ogloszeniowe w mediach ukrainskich. Dystrybucja materialow reklamowych. Korespondencja handlowa. Tlumaczenia, uslugi doradcze, prawnicze, adwokackie, reklamowo-poligraficzne, audyt, ksiegowosc, rejestracja spolki oraz przedstawicielstwa. Zapraszamy do wspolpracy wszystkich zainteresowanych. Telefon: +380505806241 (polsk.), E-mail: mailto:nieruchomosci@ukr.net Skype:IgorKijow Europart,ul.O.Teligi 21,lok.24 Kijow 04060 Ukraina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Erdon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2018 A korzystacie w swoich firmach ze sprężarek powietrza? Jedną z bardziej mi znanych i oferujących urządzenia wysokiej jakości firm są kompresory powietrza tłokowe i śrubowe marki Almig [link usunięty] Oferują sprzedaż sprężarek oraz kompresorów. Gwarantują wysoką jakość sprzętu i obsługi a także serwis co jest bardzo istotne. Ktoś z Was miał okazję z nich też korzystać? A może z jakichś innych, które są godne polecenia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach