viktoria34 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2020 [link usunięty] [link usunięty] Możesz nabyć gotowy projekt domu który z pewnością będzie lepszym rozwiazaniem niż projektowanie samemu bo to naprawdę trudny i złożony proces. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazimierz76 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2020 Ja bym poszła o krok dalej mój dom został zaprojektowany i wybudowany pod klucz przez firmę DD projekt i nie wyobrażam sobie obecnie innej opcji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2020 My projekt domu gotowy zamówiliśmy w necie. Mamy nieduży domek, za to na dużej działce bo 2000m2 i potrzebowaliśmy pomocy w jej aranzacji. W firmie Kost-Bet gdzie zamawialiśmy ogrodzenie i kostkę brukową pracują też architekci krajobrazu, którzy stworzyli dla nas projekt całego otoczenia domu. W życiu bym sama nie wymyśliła takich cudów, jakie oni nam zaproponowali. Jestem zachwycona! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach