handlara 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2014 Co sądzicie o firmach sprzątających? Czy wolelibyście zlecić sprzątanie u siebie np. w biurach właśnie takim firmom, czy zatrudnić ekipę sprzątającą? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2014 Zależy pod jakim kątem. Jeśli mówimy o założeniu, to na początku koszty mogą być niemałe, bo wiążą się z zakupem sprzętów itp. Co zaś dotyczy zatrudniania takich firm do sprzątania, to myślę, że to dobry pomysł. Wystarczy zobaczyć ile jest takich firemek jak ta: http://www.anna-officecleaning-london.co.uk/ - ich popularność rośnie także w Polsce. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tevezz 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Myślę, że to dobry pomysł, firmy sprzątające są pożądane na rynku zarówno przez inne firmy np. remontowe, ale i często osoby prywatne, które szukają zaufanej marki. Ja osobiście prowadzę taką firmę www.topclean-service.pl w Jastrzębiu-Zdroju i jestem zadowolony z działalności. Z czasem w sprzęt inwestuję się coraz więcej, to normalne, ale na początek wystarczy sprzęt podstawowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pafcioo 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2014 Szczerze mówiąc nie mam kompletnie pojęcia ile się zarabia w takiej branży, ale jeśli masz wtyki w biurach i bez problmeu znjadziesz takei w których można sprzątać to może być spoko interes. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2014 Na zimę odśnieżanie dołączamy do oferty. Kiedy jesteśmy już znani na rynku, to otrzymanie zleceń, czy aneksów do umowy powinno być nietrudne:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2015 Wg mnie bardzo dobry to sa usługi które zawsze będa potrzebne, pozniej wszystko zalezy od stałych zleceń i reklamy. Ważne jest też w firmie aby pilnowane były sprawy finansowe, rozliczanie, pracownicy i czas pracy, u mnie do tego służy głównie program Offigo, daje rade ze wszystkim na raz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2015 A może taki biznes sezonowy jak ma firma Multi Project - http://odsniezaniewarszawa24.pl/. Akurat masz teraz czas by wszystko do zimy zorganizować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brico 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2015 duża rotacja pracowników jest w takich firmach. Trzeba też kontrolować jakość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2015 Zimą często jest problem z odśnieżaniem parkingów. Warto więc wynająć do tego profesjonalną firmę, która wykona te czynności za nas. Sprawdźcie firmę z Warszawy - Multi-Projekt - http://odsniezaniewarszawa24.pl/galeria.php. Dzięki firmie Multi Projekt nie będziesz musiał się już martwić o odśnieżanie zimą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hi-fi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2015 Wszystko zależy od tego, jak duża jest nasza firma i jaki budżet mamy przeznaczony na tego typu wydatki. Czasem właściciel sam musi chwycić za miotłę czy mopa ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Myślę, że jest to całkiem dobry pomysł, jeżeli ktoś wie, jak się za to zabrać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinwroblewski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2015 Firmy sprzątające cieszą się u nas rosnącą popularnością, więc to dobry biznes. Na chwilę obecną pewnie zdecydowanie lepiej przygotowac ofertę pod kątem biur. Do domów takie firmy zaprasza jednak stosunkowo niewiele osób. Na pewno jest to jednak biznes opłacalny, na którym można dobrze zarobić. początkowy wkład całkiem szybko się zwraca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach