ursam 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2020 Jak walczycie z brakiem zaangażowania u pracowników? Próbowałem już coś z premiami, jednak średnio zdało to egzamin. Macie może jakieś sprawdzone sposoby? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2020 Rozdawanie premii w nieumiejętny sposób, może tylko pogorszyć sytuację w firmie, a nie skłonić pracowników do większego zaangażowania. Jeśli chcesz podszkolić się w tym temacie, to udaj się na odpowiednie szkolenie. Zobaczysz wtedy jak w prawidłowy sposób kierować ludźmi pod sobą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2020 Myślę, że przydałoby mi się takie coś, jednak nie mam pojęcia którą firmę najlepiej do tego wybrać oraz na co zwracać uwagę. Dlatego jeśli jest ktoś, kto już był na takim szkoleniu, to byłbym wdzięczny za takie informacje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach