kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Bardzo ładne ozdoby do domu - różnego rodzaju dekoracje, bibeloty - znajdziecie w sklepie [link usunięty] . Polecam tam zajrzeć w poszukiwaniu prezentu na parapetówkę, ale nie tylko, także gdy dla siebie szukamy jakichś pięknych dodatków :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veniek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Może coś do wyposażenia wnętrza - robot czyt ekspress. To sie zawsze przyda Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Celujcie w pakiety z Prezent Marzeń. A ci ludzie powinni dostać przede wszystkim coś związanego z wypoczynkiem, czy tam relaksem, a nie kolejną bzdurę. Pamiętajcie, że każdemu po remoncie i tych wszystkich zakupach zależy przede wszystkim na odpoczynku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Świetnym pomysłem jest ramka ze zdjęciami przyjaciół i znajomych. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Wydaje mi się, że dobrze jest zapytać gospodarzy, czy nie potrzebują czegoś konkretnego, albo wręczyć im po prostu bony zakupowe do sklepu typu Ikea albo Home&You i niech sobie wybiorą coś pasującego do wystroju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Jeśli szukasz inspiracji na prezent to sobie sprawdź jeszcze gazetkonosz.pl tam są aktualne gazetki z promocjami oraz nowościami, które są w polskich marketach. Tam jest biedronka, [link usunięty] albo OBI, w zależności od tego, co jest Ci potrzebne i ile chcesz wydać. Masz duży wybór, co cenią użytkownicy tej strony dlatego jest tak popularna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2018 Zależy co już się znajduje w tym mieszkaniu i jaki gust mają jego właściciele. Przy kompletnym braku pomysłów zawsze można kupić butelkę dobrego alkoholu i kieliszki :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2018 Szukam ciekawego prezentu dla malucha, z tego co wiem to jest wielkim fanem klocków lego, myślicie, że taki zestaw będzie w porządku [link usunięty] [link usunięty] ? Jeżeli tak to powiedzcie mi proszę, że znacie tą stronę i czy warto z niej to zamówić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krisiti90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2018 Zawsze możecie przynieść jakiś swój własny wypiek. Może niekoniecznie tort, ale może jakieś ciasto? Ja ostatnio przyniosłam dobre wino oraz całkiem spory zestaw kolorowo przyzdobionych muffinek. Też spoko sprawa. Zobaczcie sobie na stronce [link usunięty] jak łatwo i fajnie udekorować muffinki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2018 Zajrzyj do Duki bo akurat mają promocję na ten asortyment - [link usunięty] . Sama niedawno zamawiałam lampiony do salonu i powiem że są dobrej jakości, zastanawiam się nad zakupem ozdób do kuchni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2018 Postawiłabym raczej na coś praktycznego, na przykład kolorowe poduszki z fajnymi napisami i temu podobne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Może jakiś piękny wazon? Albo ramka na zdjęcie rodzinne? Lub inny bibelot tego typu? Ooo, stojak na wino? :) Sprawdź na [link usunięty] , tam dodatków do domu jest co nie miara, na pewno znajdziesz coś w sam raz na prezent :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2018 Na PrezentMarzeń macie takie specjalne pakiety, które powinny się sprawdzić. Mam na myśli głównie jakiś weekend w SPA, ewentualnie inne pomysły w takich klimatach. Po budowie domu raczej każdy ma ochotę na to, żeby po prostu odpocząć. Jak myślicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anela22 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2018 W sumie masz rację, to dość wyczerpujące i to pod każdym względem, zwłaszcza finansowym. Ja jednak jestem za bardziej praktyczną formą takich prezentów. W zeszłym miesiącu byłam na parapetówce u koleżanki, a jako prezent podarowałam jej fajną grafikę, którą wypatrzyłam w jagodowymkocie. Prezent okazał sie bardzo trafiony, bo chwilę po odpakowaniu powiedziała, że idealnie będzie pasować do przedpokoju nad komodą. Faktycznie fajnie to razem wygląda zwłaszcza jak uzupełniła cały kącik lampą podłogową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merswid 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2018 Na parapetówkę to obowiązkowo dobry alkohol. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muniek_m 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2018 a nie alko po prostu? :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamgure84 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2019 Za 2 tygodnie idę na parapetówkę do swojej siostry. Miesiąc temu kupiła mieszkanie i aktualnie jest jeszcze w trakcie remontu. Nie ma zbyt wielu rzeczy w domu i z tego względu chcę, żeby prezent był praktyczny. Wiem, że siostra nie ma zbyt wielu poduszek i zdecydowałem, że właśnie to kupie jej w prezencie. Zastanawiałem się nad poduszkami jedwabnymi, bo wiem, że bardzo lubi jedwab. Sprawdzałem oferty kilkusklepów, żeby wybrać najtańszą i najlepszą poduszkę jedwabną i trafiłem na [link usunięty] . Co o niej sądzicie? Warto kupić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsterka4 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 Dobrze jest kupić coś neutralnego. jakiegoś kwiatka czy właśnie narzutę, skoro jeszcze nie widzieliśmy mieszkania i nie wiemy, w jakim stylu jest urządzony 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona01 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2019 Sami urządziliśmy mieszkanie w loftowym stylu i trochę się obawialiśmy, czy nie dostaniemy jakichś kompletnie niepasujących dekoracji, ale rodzina zrobiła nam niespodziankę, kupili sprzątającego iRobota 605 i to był strzał w 10! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach