kazimierz76 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2020 Witam. Ostatnio zdecydowałem się na wymianę drzwi zewnętrznych w swoim domu. Wybrałem firmę ODB i jestem bardzo zadowolony z montażu, jak i jakości drzwi. Drzwi są porządnie wykonane i ładnie się prezentują, jestem pewien, że posłużą przez wiele lat, w dodatku cena była bardzo korzystna. Wiem, że dużo osób szuka rzetelnych firm oferujących montaż drzwi, okien, podłóg, dlatego polecam zapoznać się z ofertą ODB. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2020 Kolega hubert się rozpisał nie w tym temacie co trzeba chyba 😄 Co do tego co piszesz kazimierz - nie znam tej firmy nie brałam jej pod uwagę wcale. Chociaż trochę pojeździliśmy za drzwiami zewnętrznymi. Ostatecznie wybór padł na drzwi aluminiowe z firmy Aluhaus konkretnie, ale nazwy modelu już nie pamiętam. Ładne, ciepłe i szczelne drzwi do tego 3 ozdobne przeszklenia. Mnie się bardzo podobają i spełniają swoje zadania wzorowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazimierz76 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2020 Niestety nie mogę pomóc u mnie drzwi zewnętrzne wybierała firma, która zajmowała się budową domu DD projekt, ale muszę przyznać, że wybrali świetnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antidotum 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2020 Dnia 6.10.2020 o 19:40, Emily napisał: Kolega hubert się rozpisał nie w tym temacie co trzeba chyba 😄 Co do tego co piszesz kazimierz - nie znam tej firmy nie brałam jej pod uwagę wcale. Chociaż trochę pojeździliśmy za drzwiami zewnętrznymi. Ostatecznie wybór padł na drzwi aluminiowe z firmy Aluhaus konkretnie, ale nazwy modelu już nie pamiętam. Ładne, ciepłe i szczelne drzwi do tego 3 ozdobne przeszklenia. Mnie się bardzo podobają i spełniają swoje zadania wzorowo. Też mam z Aluhaus i mogę polecić. W dobrej cenie je kupiłem rok temu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach