piotrtalikos 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2020 Chcę otworzyć działalność gospodarczą i pracować w końcu na własny rachunek. Co sądzicie o wejściu w biznes internetowy i sprzedaż produktów przez internat? Myślicie, że będzie to opłacalne? Obecnie jestem na etapie szukania księgowego, który wytłumaczy mi jak zrobić to krok po kroku. Znalazłem stronę [link usunięty] która umożliwia porównanie cen kilku księgowych w każdym mieście. Chciałbym was spytać czy korzystaliście z ich usługi i czy znaleźli dla was dobre biuro rachunkowe. Będę wdzięczny za waszą pomoc w tym temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanA12 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2020 Ze swojej strony mogę polecić biuro rachunkowe gama. Mają fajne oferty dla ludzi, którzy chcą rozkręcić swój biznes. Sam korzystam i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilex 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2020 Cześć, Również polecam biurogama! Też korzystałem z ich usług przy rozkręcaniu biznesu i jestem z nimi do dziś. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biza 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2020 POdczas zakładania firmy należy też pamiętać o tym, żeby założyć osobne konto firmowe :) dużo ułatwia to w momencie rozliczania się właśnie z klientami :) Należy też dobrać konto do własnych potrzeb. Dużą pomocą w takim momencie jest portal: https://konto-w-banku.pl/ :) Jest tam wiele artykułów, gdzie można znaleźć porady na temat wybrania odpowiedniego konta dla nas! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach