to_masz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2020 Drodzy forumowicze, zastanawia mnie jakie macie stanowisko wobec usług finansowych. Dlaczego dla przedsiębiorstw opłacalne jest korzystanie z usług finansowych? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malgooo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2020 Mi ciężko się połapać w tych wszystkich rozliczeniach. Zdecydowanie w sprawach rachunkowych potrzebuję pomocy dobrego biura księgowego, tym bardziej, że z prowadzeniem działalności wiąże się masa papierkowej roboty. Szczerze mówiąc nie czuje się w tym temacie na tyle pewnie, by być spokojna, że wszystkie dokumenty wypełniłam poprawnie. Od dawna już korzystam z biura rachunkowego w Rzeszowie https://www.asset.rzeszow.pl/ dzięki jego pomocy wiem, że moje finanse i rozliczenia są pod kontrolą. W dodatku jest to moim zdaniem ogromna oszczędność czasu i nerwów Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2020 Na pewno warto mieć namiary na kogoś, kto zna się na windykacji i skutecznym oddłużaniu. Mogę zaproponować jedną z lepszych kancelarii - kancelarie Lexa - nie ma lepszych w odzyskiwaniu należności ale tez pomocy przy pozbywaniu się nadmiernych długów zgodnie z prawem i przy ochronie majątku, co ma zwłaszcza dla firm znaczenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elaelaa 0 Zgłoś post Napisano 5 Luty Zdecydowanie trzeba pilnować płatności, płynność finansowa jest kluczowa dla funkcjonowania każdego przedsiębiorstwa. Dużo łatwiej i efektywniej będzie dzięki wdrożeniu systemu do automatycznego monitorowania płatności MonPay. U mnie się sprawdza i oszczędza mój cenny czas, który wcześniej poświęcałam na kontrolę faktur. Mam też możliwość generowania raportów, wysyłania klientom automatycznych powiadomień o płatnościach. Koszt takiego systemu w porównaniu do korzyści jakie daje jest naprawdę niewysoki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach