molog54 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2018 Polecam plywanie :) ---------- [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2018 Myslę, że takie wczasy to faktycznie może być ciekawa alternatywa dla tradycyjnej formy wypoczynku. Choć co nam z takich wczasów, jeśli nie będziemy prowadzić zdrowego i aktywnego trybu czasu również w domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2018 hahaha pojechałabym kiedyś z ciekawości na coś takiego, chociaż aktualnie na https://michalwrzosek.pl/ znalazłam super dietetyka i to on mi dostosował jadłospis :) waga leci w dół i to na prawdę całkiem ładnie. Ja jestem mega zadowolona, zwłaszcza że dieta mi się źle kojarzyła a tutaj jem dużo smacznych rzeczy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Nie każdy ma czas na wyjazd, ja np. dużo pracuję i problemem było dla mnie przygotowywanie posiłków wg diety - ważenie ich itp. Na szczęście wpadłam po rozum do głowy i zamówiłam sobie catering dietetyczny. Testowałam kilka firm - można zamawiać próbne zestawy najczęściej. W efekcie uznałam, że [link usunięty] oferuje MaczFit. Jestem bardzo zadowolona, kilka kg już poleciało, a jaka wygoda! :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Ja wolę zamiast wczasów odchudzających pojechać sobie do hotelu ze SPA :) Jeśli jeszcze ktoś szuka pomysłu to polecam podpatrzeć tutaj: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2018 Byle po tych wczasach utrzymać zdrowe nawyki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Wczasy odchudzające to najlepiej takie aby coś zwiedzić przy okazji. Ale ja w ostatnim czasie znalazłam lepsze rozwiązanie na odchudzenie i płaski brzuch na; [link usunięty] . Moim zdaniem skuteczny, może warto go spróbować, a na wczasy już jechać z płaskim brzuchem . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazygirl24 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2018 Świetnym miejscem na wyjazd na wczasy odchudzające jest ośrodek Zalesie Mazury w Zalesiu. Miałam okazję spędzić w nim tydzień. Bardzo podobało mi się to, że byliśmy pod czujnym okien dietetyka i trenera, dzieki czemu nauczyłam się zasad prawidłowego odżywiania i efektywnych ćwiczeń. Myślę, że dla osoby próbującej schudnąć to świetne miejsce na złapanie trochę motywacji :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialatwarz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2018 Dla mnie takie wczasy to troche naciągana kwestia. Dbac o siebie trzeba caly czas a nie tylko dwa czy trzy tygodnie. Sama chcac schudnac zmienilam sposob odżywiania, zaczelam jesc ekologicznie i bezglutenowo zarówno gotując w domu jak i zamawiajac lunch box do pracy z macro bios baru. Catering to wygodna sprawa a oni mają jedzenie takie jakie ja jadam wiec dla mnie na plus :D No i ćwicze 3 razy w tygodniu bez wzgledu na to czy mi sie chce czy nie :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Wczasy odchudzające okazały się dla mnie świetnym pomysłem. Zyskałem bodziec, dzięki któremu ćwiczę i zdrowo się odżywiam cały czas. Wybrałem się na wczasy wypoczynkowe do ośrodka Zalesie Mazury. Miałem tam specjalnie dostosowaną dietę oraz program ćwiczeń. Po zajęciach mogłem skorzystać z sauny czy basenów rekreacyjnych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lener10 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Na pewno każdy zdaje sobie sprawę z tego, ze nasze zdrowie jest bardzo ważne. Dlatego chciałbym Wam polecić suplement https://supple.pl/s/african-mango-900, który sam stosuje od dłuższego czasu. Doskonale wspiera nasz metabolizm i usuwa niepotrzebne toksyny z organizmu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2018 Ja również byłem na wczasach odchudzających organizowanych przez ośrodek Zalesie Mazury. Pobyt tam bardzo pozytywnie na mnie wpłynął. Teraz po powrocie stosuję się do rozpisanej dla mnie diety i regularnie ćwiczę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka_kolorowanka 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2018 Ciekawe pytanie... ja ostatnio na temat tego jak wrócic do formy (jedzenie i ćwiczenia) czytałam dobry artykuł na vossp.com - nie wiem czy jeszcze jest na stronie głównej, ale warto znaleźć. Ogólnie do wszystkiego trzeba podchodzic z głową Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach