mustynia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Ja dla męża kupiłam bardzo praktyczny prezent bo sweter, ale on teraz zmienia garderobę, na taką bardziej elegancką bo ma taką pracę i na https://modini.pl/8-swetry-meskie zamówiłam mu taki fajny :) narzekał ostatnio że w pracy zimno to akurat będzie sobie mógł do koszuli ubrać. A do tego perfum jeszcze Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 Jasna sprawa, o bliskich trzeba zadbać. Ale nie zapominajcie też o dzieciach, które nie mogą liczyć na prezenty w te święta. Powinniście już teraz wesprzeć ich poprzez fundację Pociecha. W http://fundacjapociecha.pl/dawaniejestradoscia/payu.php znajdziecie informacje na ten temat. Ja uważam, że każdy powinien w ten sposób pomagać. Przecież chodzi o to, by święta dla każdego były radosne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 A na stronie [link usunięty] patrzyliście jakie są promocje na święta? Sporo się tego pojawiło, moim zdaniem warto sprawdzić co jest w niższych cenach i dlaczego ludzie korzystają z takich miejsc. Zerknij jak to wygląda, może się w pewien sposób zainspirujesz, bo czasu zostało niewiele. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Selena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 Ja marzę o rowerze z bagażnikiem dachowym. I chyba taki będę mieć. Tzn. rower, bagażnik sobie wypożyczę z [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayosa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 Dla faceta pomysl na prezent jest bardzo prosty. Nie, nie skarpetki, nie majtki i nie krawat. Cos bardziej oryginalnego, ale cos, z czego sie na bank ucieszy - a mianowicie zestaw kosmetykow do jego ukochanego auta. Spojrzcie jakie sa fajne zestawy, juz skomponowane: https://cleantechco.pl/kategoria-produktu/zestawy/ Na pewno przypadnie mu to do gustu i z checia bedzie pucowac kierownice swojego auta, czy dbac o jego tapicerke. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2017 A może pójść w takie fajne sentymentalne spersonalizowane prezenty? Np https://www.sklepzramami.pl/ramki-na-kilka-zdjec i wypełnić je wspólnymi zdjęciami? Myślę, że taki prezent to bardzo fajny pomysł :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veniek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 I jak tam zadowoleni ze swoich prezentów świątecznych? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Ja bardzo! Dostałam dokładnie to, co chciałam, postanowiliśmy nie bawić się w rodzinie w niespodzianki i każdy dostał to, co chciał, myślę, że to dobry sposób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulikka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 U mnie ktoś w rodzinie "pomylił" święta Bożego Narodzenia z Wielkanocą i zamiast słodkości z mikołajem kupił baranka cukrowego . Nie wszystkim ten żart przypadł do gustu, ale było trochę śmiechu, gdy dzieci mówiły "Ej wujek to nie te święta:D". Było wesoło. I każdy chciał wiedzieć, gdzie o tej porze roku coś takiego produkują. Stwierdził, że baranek cukrowy został zakupiony na stronie [link usunięty] . I dziś kilka osób też go kupiło :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamwe1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Nie wiesz gdzie szybko i bezpiecznie doładujesz swoje konto PSN [link usunięty] ? Jeśli tak to odwiedź stronę doladowania.pl gdzie możesz znaleźć między innymi karty na Playstation oraz wiele innych doładowań w tym także do telefonu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Dnia 28.11.2017 o 15:41, ajwena napisał: Ja mężowi kupię kamerkę sportową w Teletorium. Bardzo fajny pomysł, sama wpadłam na podobny pomysł :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2017 Jak nie ma się pomysłu na prezent, to czy na święta, czy z jakiejkolwiek innej okazji można zastanowić się nad dobrej jakości alkoholem. Na stronie [link usunięty] można znaleźć wiele różnych rozwiązań. Strona zawiera też ciekawy poradnik, z którego można wiele się dowiedzieć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaxbel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 28.12.2017 o 16:40, lunka napisał: Bardzo fajny pomysł, sama wpadłam na podobny pomysł :D Oj tak. A Teletorium ma fajne modele tych kamer. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolendra 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Hmmm, ja bym też proponowała wideorejestrator do samochodu, np taki [link usunięty] :) Jak dla mnie świetny i przydatny gadżet :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziel.wojciech.88 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 moim zdaniem fajnym prezentem dla żony, czy dziewczyny była by jakaś nietypowa biżuteria. Na przykład jakiś [link usunięty] . Myślę, że kobietą zawsze będą się podobać takie rzeczy i docenią prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach