monte 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Z jakich programów do faktur korzystacie w swoich firmach? Chodzi mi o coś prostego na potrzeby niewielkiej firmy. Fajnie gdyby był darmowy, albo chociaz nie mial kosmicznej ceny :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komar 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 ja mam u siebie BizIn. bardzo przyjemny programik działający online. do wystawiania faktur wystarczy darmowa wersja, ale po wykupie licencji zyskuje sie dostep do opcji zarzdazania magazynami, kosztami, zakupami, crm, robienia analiz, wiec duzo fajnych narzedzi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliaa873 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 Darmowe programy mają spore ograniczenia, nie mają wszystkich potrzebnych funkcji, także lepiej wybrać płatny. Takie programy nie kosztują wiele, często nawet dodawane są za darmo do programów do księgowości, jak na [link usunięty] - warto przetestować, zwłaszcza, że jest to bezpłatne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach