skarbnica 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2014 Potrzebuje pomocy w długach, mam zadłużenie na 20 000 złotych i nie wiem jak to spłacić. Mam namiar na firmę oddłużeniową - na forum [link usunięty] sporo o niej piszą - co o niej sądzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szrajbka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Może lepiej poprosić o pomoc rodzinę? Może uda Ci się uzyskać pożyczkę albo darowiznę- http://darowizna.waw.pl/obowiazki-obdarowanego/ ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topico 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2015 Może lepiej poprosić o pomoc rodzinę? Może uda Ci się uzyskać pożyczkę albo darowiznę- [link usunięty] ? Moim zdaniem nic tylko zgłaszać się do prywatnych pożyczkodawców np przez portal [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakzarabiacpieniadze 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2015 Potrzebuje pomocy w długach, mam zadłużenie na 20 000 złotych i nie wiem jak to spłacić. Mam namiar na firmę oddłużeniową - na forum [link usunięty] sporo o niej piszą - co o niej sądzicie? My ze wspólnikiem zajmujemy się profesjonalnym oddłużaniem z wynagrodzeniem należnym za efekty. Proszę skontaktować się z Adrianem Garlińskim powołując się na Mateusza Kiszło: adrian.garlinski@bpiconsulting.com.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach