krzystko 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2017 Ciekawym rozwiązaniem mogą być także takie http://plexiland.pl/oferta/produkty/gabloty-i-urny/. Sprawdźcie, być może również i was taka oferta zainteresuje. Plexi, to naprawdę solidny i trwały materiał, dzięki czemu w reklamie może znaleźć szerokie zastosowanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2017 Najlepsze gadżety reklamowe to kalendarze, długopisy czy torby. Warto tez urozmaicić marketing nietypowymi gadżetami - zobacz np w Studio Siedem GRZEGORZ ŻÓŁTOWSKI [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smole 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2017 Jestem odmiennego zdania, wydaje mi się, że są one zbyt powszechne by jeszcze na ludziach robiły wrażenie. Lepiej zainwestować w coś odkrywczego i oryginalnego jak [link usunięty] w opakowaniu ze specjalną grafiką, jaką sobie zamówimy ( w zależności od potrzebny, nazwa firmy, logo, grafika) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam_Karwowski 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2017 Teraz to torby materiałowe na ramię ;) .............................................................. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2017 To prawda, albo takie sportowe http://www.izisport.pl/ , uważam że to teraz jest naprawdę reklamowy hit. Być może również dlatego że to są rzeczy które się na co dzień przydają każdemu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mice_girl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2017 Jak nie wiadomo, na co się zdecydować, to zawsze się można zdecydować na http://www.majami.pl/krowki-reklamowe.html. Mam tu na myśli nadruk logo na opakowaniu znanych nam wszystkim krówek :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Limak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Interesujące [link usunięty] ma Sagaform. Bidony z pojemnikiem na owoce, wkładem chłodzącym, bujające szklanki do whiskey, kamienie chłodzące, stylowe kubki termiczne. W gadżetach jak w marketingu "wyróżnij się albo zgiń!" ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2017 A tutaj http://ceramika-reklamowa.com.pl/ już zaglądaliście? Jest tam duży wybór kubków reklamowych. Można tam zamówić dowolną ilość. Poza tym ceny są ok. Koniecznie sobie sprawdźcie ich ofertę. Myślę, że warto. Klienci będą zachwyceni z takich prezentów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 Ciekawym gadżetem reklamowym są breloki do kluczy. Robieniem tego typu gadżetów reklamowych zajmuje się firma http://www.wisplast.pl Mają wiele rodzajów breloków reklamowych do wyboru, więc polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Długopisy, breloki i torby ekologiczne, które teraz są na czasie. Mam takich kilka i uważam, że jest to najlepsza opcja - wychodzisz z taką na zakupy, a każdy kto na nią zerknie dowiaduje się o istnieniu firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krisiti90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 Najlepiej pokombinować z różnymi i sami zobaczycie co najlepiej się sprawdza ;) Ja mogę wam polecić kalendarze reklamowe. U mnie w firmie najlepiej działaly. Zamawiałam je w sklepie [link usunięty] tam na pewno traficie na jedne z lepszych cen za taką jakość Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drukarnia DGprint.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Odpowiednio dobrana strategia marketingowa dla Waszych firm musi być poparta reklamą w formie gadżetów. Wszystko zależy od specyfikacji branży. Gadżety reklamowe należy dobrać tak by ich zbyt był rentowny dla firmy. Nikomu zwyczajne rozdawnictwo nigdy nie służy. Gadżety typu długopis, breloczek, smycz, kalendarzyki w formie wizytówek, to podstawowe niskobudżetowe gadżety, które możecie dodawać do produktu. Wyżej stoją kubki z nadrukiem oraz torby bawełniane z nadrukiem - świetny i praktyczny wybór. Nadruki na torbach są widoczne wszędzie, gdzie pójdzie człowiek. Najciekawszym ( i najdroższym) rozwiązaniem będą koszulki reklamowe, które mają również zastosowanie we własnej firmie. Pomijam tu torby papierowe, papier firmowy , balony, zapałki itp. - są praktyczne i przyciągają wzrok. Wszystkie wymienione produkty możecie sprawdzić na stronie http://dgprint.pl/ Miejsce godne polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2018 Gadżety reklamowe mogą okazać się przydatne. Ważne, żeby były dobrze zrobione i wysokiej jakości. Fajnie, jeśli byłoby to coś innego niż standardowy długopis, kubek lub smycz. Dobrze, jeśli gadżet kojarzyłby się z działalnością danej firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filmowa_pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2018 W zasadzie zależy to głównie od tego jaki budżet posiadasz, jeżeli ciut większy to warto zdecydować się na takie gadżety reklamowe jak kalendarz czy kubki z nadrukiem i logo firmy. Jeśli mniejszy to zacznij od długopisów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2018 Gadżety reklamowe lepiej zostaw w spokoju, nie jest to tania forma reklamy, a cena nie przykłada się na ilość zdobytych dzięki niej klientów. Znacznie bardziej efektywne formy reklamy znajdziesz w usługach https://solv.pl/uslugi/ firma ta wykonuje profesjonalny marketing internetowy i zadba o to byś niskim kosztem zdobył popularność w sieci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota123 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2018 Współpracujemy już od dwóch lat z firmą Zukero jeśli chodzi o takie słodkie materiały reklamowe. Dbają o szczegóły mają różne formy pakowania słodyczy, teraz w tym okresie jesienno – zimowym to na pewno będziemy chcieli zamówić ich pierniki z jadalnym nadrukiem, rok temu zdały egzamin bardzo fajnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2019 Jeżeli rozglądacie się za odpowiednimi gadżetami reklamowymi to zajrzyjcie na stronę https://videodruk.pl/Firma ta posiada bardzo szeroką ofertę, więc tam na pewno znajdziecie coś dla waszej firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HalinaKoziol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2019 Ciekawe i niepowtarzalne gadżety reklamowe to klucz do sukcesu. ja do mojej firmy zamawiam dużo takich dość śmiesznych gadżetów , które zachwycają moich klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CenterPrint 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2019 Akurat pod tym względem wiele zależy od naszej kreatywności jak i budżetu. Z doświadczenia polecam kalendarze reklamowe, kubki i koszulki z nadrukiem oraz standardowe ulotki :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondom.84 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 Jak nie masz pomysłu możesz skontaktować się z drukarnią A3extra w Poznaniu. Nieraz mi pomagali w wyborze formy reklamy, bo czasem trudno mi się było zdecydować Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2019 Parasole, świeczki, kubki czy produkty biurowe będą idealnym rozwiązaniem. Tutaj jest ciekawa oferta w tym zakresie. Myślę, że warto decydować się na praktyczny i funkcjonalny asortyment. Tutaj https://side.com.pl sobie zerknijcie. Mają spory wybór gadżetów z nadrukiem. Każdy może tam wybrać rozwiązanie dopasowane do swoich potrzeb. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3dprint 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2019 W zasadzie powyżej wymieniliście już większość rzeczy jako przydatne gadżety reklamowe, teraz warto wcielić je w życie i wybrać te najlepsze, jak najwyższej jakości bo w końcu to również forma promocji i reklamy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katdob 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2019 Też miałam przyjemność współpracować z A3extra, ale najczęściej to nadruki koszulkach z logo firmy albo jakieś spersonalizowane w zależności od potrzeb Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2019 Różne ciekawe gadżety reklamowe wydrukujecie we wrocławskim AQRAT. Mają dobre pomysły no i realizacja również jest na najwyższym poziomie. Wykonacie u nich firmowe puzzle, pudełka z nadrukiem, podstawki pod kubek, kalendarze, naklejki i etykiety o różnych kształtach, wiele fajnych rzeczy. A do tego ludzie z drukarni są kontaktowi, elastyczni i wiedzą, że czas to pieniądz, dlatego trzymam się tej drukarni od dawna i nie zamienię na inną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trusia 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2019 Opcji tutaj jest bardzo wiele, jednak ze swojej strony polecałabym zajrzec sobie do tej hurtowni gadżetow reklamowych. Z uwagi na to,ze firma ma bardzo duży wybór gadżetów i na pewno powinniście znaleźć coś odpowiedniego: [link usunięty] Polecam coś praktycznego: długopisy notatniki ewentualnie w przypadku większych funduszy pendrive W hurtowni jest mozłiwość oznakowania każdego gadżetu a przy wiekszych zamówieniach można liczyć na korzystniejsze ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach