moosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Czy ktoś tutaj korzystał z firmy AutoGo Plus? Poszukuję opinii na temat pośrednika - chcę sprzedać auto - czy warto zlecić im sprzedaż swojego samochodu? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Czy ktoś tutaj korzystał z firmy AutoGo Plus? Poszukuję opinii na temat pośrednika - chcę sprzedać auto - czy warto zlecić im sprzedaż swojego samochodu? No z tego co widzę to ofertę mają ciekawą. Ciekawe jak też wyceniają samochody - masz już wycenę? Jak sprawdzałem opinie o nich to w sumie sporo pozytywnych mają więc może wartko skorzystać :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moosiek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2015 No z tego co widzę to ofertę mają ciekawą. Ciekawe jak też wyceniają samochody - masz już wycenę? Jak sprawdzałem opinie o nich to w sumie sporo pozytywnych mają więc może wartko skorzystać :) Tak mam wycenę - porównywałem z tym co mi wycenili w komisie lokalnym u mnie i od nich miałem lepszą wycenę - zwrócili uwagę na części jakie wymieniałem i jakich producentów. Policzyli to, że auto ma dokumenty z ASO i tam tez było serwisowane - także jak pójdzie za tą cenę to naprawdę będę mega zadowolony :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skarbnica 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Dajcie znać jak się sprawa rozstrzygnęła z autogplus - też potrzebuje sprzedać auto i chętnie skorzystam z firmy, która się tym zajmie. A co do opinii to tutaj też znalazłem wątek na ten temat: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warszawiak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Sprzedałem auto z ta firmą i jestem zadowolony. Szybko i w dobre cenie - POLECAM. Moja opinia jak najbardziej pozytywna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2015 Tak mam wycenę - porównywałem z tym co mi wycenili w komisie lokalnym u mnie i od nich miałem lepszą wycenę - zwrócili uwagę na części jakie wymieniałem i jakich producentów. Policzyli to, że auto ma dokumenty z ASO i tam tez było serwisowane - także jak pójdzie za tą cenę to naprawdę będę mega zadowolony :) Daj znać jak sprzedadzą. A ty jako sprzedający w auto go plus nie ponosisz żądnych kosztów? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moosiek 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 Auto sprzedane :) Super sprawa to Autogoplus - polecam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skarbnica 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2015 Auto sprzedane :) Super sprawa to Autogoplus - polecam :) Ok dzięki, ja także skontaktowałam się z przedstawicielem Auto Go plus i zlecam im sprzedaż mojego auta -jeśli te pozytywne opinii na forach o AutoGo Plus się sprawdza to będę zadowolona :) Podobno faktycznie są dobrymi fachowcami i szybko sprzedają samochody :) Napisze swoja opinie jak tylko sprzedadzą moje Audi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameron 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2015 Ja kupiłem auto z AUTO GO PLUS Moja opinia o AutoGo Plus pozytywna - pomogli mi bardzo w znalezieniu auta - nie ściemniają i nie nabijają ludzie w butelkę jak w komisach samochodowych - duży PLUS. Co prawda płaci się prowizje 1% ja zapłaciłem ale w US nie płaci się 2% także i tak zaoszczędziłem :) POLECAM Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moosiek 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2015 Ja kupiłem auto z AUTO GO PLUS Moja opinia o AutoGo Plus pozytywna - pomogli mi bardzo w znalezieniu auta - nie ściemniają i nie nabijają ludzie w butelkę jak w komisach samochodowych - duży PLUS. Co prawda płaci się prowizje 1% ja zapłaciłem ale w US nie płaci się 2% także i tak zaoszczędziłem :) POLECAM No jak sprzedali moje auto to też kupujący zapłacił tylko 1% prowizji i był też zadowolony że ominie opłatę skarbową... Zawsze to jakaś kasa w kieszeni :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bunio99 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2015 Mój znajomy z nimi auto kupował i był zadowolony. Chwalił ich że nie wciskają szrotów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameron 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 Mój znajomy z nimi auto kupował i był zadowolony. Chwalił ich że nie wciskają szrotów. No dokładnie. W moim przypadku tez od razu powiedzieli co i jak z autem było, nie ściemniali że nie malowany itd... jak to w komisach na porządku dziennym jest ;/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2015 To fajnie, że potwierdzacie, że można na tę firmę liczyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach