elacara 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2021 Polecacie jakiegoś prawnika, który ewentualnie zajmuje się kwestiami kredytów frankowych i faktycznie warto będzie z nim nawiązać współpracę? Wiadomo, że samemu z bankiem to można walczyć jak z wiatrakami więc tutaj bez pomocy dobrego prawnika trudno będzie coś ugrać. Więc jak coś możecie polecić, podpowiedzieć to byłoby super. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelszabla 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2021 Jeśli planujesz sprawę w sądzie odnośnie kredytu frankowego to zobacz sobie na stronę http://www.bewagroup.pl/. To kancelaria, która w takich sprawach się specjalizuje więc na pewno na ich obsługę możesz liczyć. Świetna firma z dużym doświadczeniem i próbą zawsze szukania takich rozwiązań, które będą najlepsze dla danego klienta więc z tego właśnie warto skorzystać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mantex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2021 A ja korzystałem już nie raz z pomocy adwokata Łukasza Węgłowskiego i też mnie nigdy nie zawiódł, jest rzetelny, godny zaufania, dyskretny i zna się na prawie rodzinnym doskonale Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach