pawelszabla 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2021 Jak możecie mi polecić jakieś biuro rachunkowe, które działa na wysokim poziomie i jesteście z niego zadowoleni to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto faktycznie dobrze zna tematykę i jest na bieżąco z przepisami, tak że będzie w stanie mi zapewnić obsługę na wysokim poziomie. Najlepiej takie biuro, z którym będzie dobry kontakt. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki789 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2021 Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z effepro.eu. Świetny zespół, bardzo dobre podejście do klienta i prowadzenie księgowości na wysokim poziomie. Widać duże doświadczenie po ich stronie i świetne podejście do klienta. Na bieżąco informują o sytuacji, jak pojawia się jakaś potrzeba jeśli chodzi o uzyskanie potrzebnych dokumentów to bardzo szybko reagują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia52 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2021 Biura jako tako nie mogę polecić, bo moją firmę rozlicza mi po prostu siostra, która skończyła rachunkowość i finanse 😉 Wiem, że jej mogę w pełni zaufać. Sama jednak wystawiam i rozliczam faktury za pomocą [link usunięty] który automatycznie zaksięguje i wyliczy podatki, wszystkie należności płacę jednym kliknięciem 😉 No i przede wszystkim mam wgląd do wszystkich dokumentów 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.k.wisniewski 0 Zgłoś post Napisano 20 Marzec Zdecydowanie godne polecenia jest biuro rachunkowe FajnyKsięgowy, z którym współpracuję. Dysponują nowoczesnymi rozwiązaniami dzięki czemu klienci mają stały wgląd w dokumenty oraz ciągły kontakt z księgowymi. Biuro oferuje również pomoc przy wyborze najkorzystniejszej formy opodatkowania czy deklaracjach podatkowych. https://fajnyksiegowy.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach