Marysia52 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2021 Może ktoś z Was robił niedawno remont, konkretnie chodzi mi o wymianę podłogi. Chciałam zakupić dobrej jakości winylowe panele i rozważam ich zakup na [link usunięty] co myślcie o tym sklepie ? Czytałam same dobre opinie, ale chętnie poznam również Wasza. Mama ostatnio robiła remont i panele, których użyła pochodzą właśnie stamtąd i wyglądają super 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amanda89 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2021 Moim zdaniem, bardzo ciekawe propozycje w zakresie wykończenia można znaleźć na stronie producenta materiałów budowlanych Baran-Trans. Ostatnio znalazłam tam przepiękny [link usunięty] i postanowiłam go zamówić do zmiany stylu w salonie. Myślę, że będzie ładnie się prezentował. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2021 Mając panele w domu bardzo wam polecam korzystać z odkurzacza irobot roomba i7, pozwala on zadbać o czystość na najlepszym poziomie, a wy macie sporo czasu na inne bardziej przyjemne sprawy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nustur 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2021 moi drodzy, gdzie ewentualnie moge kupic oświetlenie sufitowe LED? Bo szukam, szukam i dalej nic. Niby byl niedawno ten cały Black Friday, czy nawet Week Friday, ale i tak nie udalo mi sie niczego znalezc. Albo nie taki kolor, albo nie takie parametry, albo nie taka moc. Moze ktos z was ma u siebie takie oświetlenie sufitowe LED i bedzie w stanie coś mi doradzic? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa90ewa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2021 Najlepiej wybrać jakiegoś sprawdzonego producenta. Ja kupuję przeważnie od V-TAC. Masz spory wybór, ceny są spoko (przynajmniej ja nie narzekam), a jeśli chodzi o jakość lamp, to jest ona jak najbardziej w porządku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nustur 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2021 hmm no to jest zawsze jakas opcja, muszę sprawdzić, co konkretnie oni tam oferują, w każdym razie dziekuje bardzo za Twoją pomoc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amanda89 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2021 Jeżeli chodzi o [link usunięty] to powiem wam, że koszt takiej usługi wcale nie jest wysoki. Dodatkowo mycie dachów wykonywane jest bardzo fachowo, także jak najbardziej warto postawić na firmę Brud Tech Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach