kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2018 Ja postanowiłem nawiązać współpracę z kancelarią adwokacką, która specjalizuje się w obsłudze prawnej firm. Jeżeli mieszkacie w Warszawie to polecam wam zgłosić się do http://www.gessel.pl Mają szeroki zakres usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2018 Świetną kancelarią adwokacką, która podejmuje się reprezentacji prawnej firm jest http://www.duks.pl Kancelaria ta znajduje się w Gdańsku. Moja firma z nimi współpracuje, więc mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest88 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2018 Myślę że w niejednej firmie prawnik może się przydać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
altis 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2018 jak mówili przedmówcy to zależy jak często korzystasz z takich usług Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naszik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2018 Każdy pracownik to jest w dzisiejszych czasach na wagę złota. Ja rozmyślam właśnie nad nową formą motywacji jaką miałaby być karta upoważniająca pracowników do wejść między innymi na siłownie czy do muzeów. Na stronie: [link usunięty] znalazłem szczegóły na temat takiego programu. Myślicie, że to będzie dobre rozwiązanie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2018 Moim zdaniem tańszym i znacznie lepszym rozwiązaniem jest oczywiście współpraca z kancelarią zewnętrzną. W ten sposób można wiele zyskać, ponieważ np. tutaj https://www.veriv.pl/index.php/kancelaria-prawna/ jest zespół prawników specjalizujących się w różnych dziedzinach. Warto właśnie takiej kancelarii powierzyć sprawy, z którymi w firmie jest problem. Obiektywne podejście do tematu jest bardzo ważne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki789 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2019 Od prawa pracy w Poznaniu masz kancelarię grzybkowskiguzek pl. Rozwiązali jeden spór z ZUS u mnie, który mógłby mnie kosztować spory majątek, gdyby wyszło inaczej. O szczegółach nie chcę pisać, bo wolę pozostać anonimowy. Chodziłem na konsultacje do różnych kancelarii, ale ta mnie od razu jakoś przekonała. Pierwsze wrażenie pozytywne i dalej już poszło. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomLok 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 Miły człowiek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miska85Miska 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2019 Ja mogę polecić dobrą kancelarię w lublinie u Pana mecenasa Grzegorza Buby. Kancelaria świadczy usługi z zakresu prawa karnego, prawa cywilnego, prawa opiekuńczego i prawa gospodarczego i prawa rodzinnego oraz możemy liczyć na podjęcie takich spraw jak rozwody, separacje, alimenty, podział majątku i opieka nad dziećmi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CuteRyk 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2019 poszukuje odbrego prawnika do firmy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota.Ostaszewska 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2019 Ja mogę polecić kancelarię prawną w Szczecinie na Błogosławionej Królowej Jadwigi 33/5 u Pana Wojciecha. Kancelaria Radcy Prawnego Pana Chmuraka wykazuje pełne zaangażowanie, kreatywność oraz skuteczność w świadczeniu pomocy prawnej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2019 Ja nie decydowałem się na prawnika. Wystarczy mi współpraca z kancelarią biegłego rewidenta http://www.zkco.pl, która zajmuje się też poradami prawnymi dla firm. Jeżeli mieszkacie w Warszawie to się z nimi skontaktujcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam789 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2019 Ja również polecam kancelarię Pani Pawłowskiej jestem bardzo zadowolony z pomocy w sprawach bieżących mojej firmy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 Ja polecam kontakt z kancelarią w Lublinie na Odrodzenia 36 lok. 1 u Pana Grzegorza Buby. Kancelarią oferuję usługi z zakresu prawa karnego, prawa cywilnego, prawa opiekuńczego i prawa gospodarczego i prawa rodzinnego oraz kancelaria podejmie się poprowadzenia takich spraw jak rozwody, separacje, alimenty, podział majątku i opieka nad dziećmi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rodrick 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 Najlepiej brac kogos z polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2019 Ciekawym rozwiązaniem jest też zaglądanie na blogi prawnicze. Jest tam wiele cennych informacji. Tutaj http://www.spolka-w-organizacji.pl warto sobie zerknąć . Jest tam sporo cennych informacji na temat spółek - zakładania, prowadzani czy też likwidacji i upadłości. Taka wiedza na pewno się przyda. Można bowiem skorzystać ze wskazówek, które tam znajdziecie. Czasem warto spojrzeć na problem z innej perspektywy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlekomleko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2019 Sam się przekonałem że nie warto w 100% patrzeć tylko i wyłącznie na CV. Zdarzało mi się, że miałem rozmowy kwalifikacyjne z ludźmi naprawdę ogarniętymi lecz brakowało im właśnie doświadczenia przez co ich CV wyglądało biednie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HalinaKoziol 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2019 Ja jakiś czas również korzystałam z usług Pana Mecenasa Chmuraka z kancelarii w Szczecinie. Jestem bardzo zadowolona z pomocy i efektownie prowadzonej mojej sprawy ...niestety nie łatwej a dzięki takiej opiece jaką mam wiem, że wszystko skończy się dobrze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaCz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2019 ja doradzam zgłosić się do osobnej kancelarii. mają szerszy pogląd na rożne sprawy i mogą dzięki temu korzystać z doświadczeń innych firm. daj znać jeżeli nadal Ci ktoś potrzebny. znam świetne miejsce, które mogę polecić w ciemno Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2019 Zastanawialiśmy sie nad skorzystaniem z usług zewnętrznej firmy doradczej. Nad zatrudnienie prawnika w firmie również, jednak potem przekalkulowaliśmy sobie koszta takiego rozwiązania i uznaliśmy że jednak trochę to przekracza możliwości finansowe naszej firmy. Obecnie korzystamy z usług prawnych radcy prawnego Marcina Kościelniaka, daję tutaj kontakt: https://cpkoscielniak.pl Jest to prawnik z Krakowa, który specjalizuje się w prawie pracy oraz w obsłudze prawnej firm. Jestem bardzo zadowolony z oferowanych usług, praktycznie cały czas można liczyć na fachowa poradę. Nie jest również drogo, nie tak jak przy zatrudnianiu prawnika w firmie zewnętrznej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariMari1985 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2019 Ja jakiś czas temu byłam w tej kancelarii u Pana Wojciech Chmuraka w Szczecinie ze swoją dość trudną sprawą i bardzo nam doradził co mamy robić w naszej sytuacji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilovecaraxd 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2019 Dzień dobry! Jestem studentka Uniwersytetu Ekonomicznego i w mojej pracy magisterskiej sprawdzam opinie MŚP na temat optymalizacji podatkowej. Bardzo proszę o pomoc, jeżeli są tutaj jacyś księgowi, dyrektorzy finansowi lub właściciele małych i średnich przedsiębiorstw 🙂 [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilaK 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2019 Jak szukacie dobrej kancelarii prawnej w Katowicach, która zajmuje się sprawami działalności gospodarczej, to polecam https://kancelaria-alesta.pl/https://kancelaria-alesta.pl/ . Współpracujemy z nimi od dłuższego czasu i są mega profesjonalni. Zajmują się wszystkimi aspektami prowadzenia działalności gospodarczej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata.kolasinska 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2019 Dobra kancelaria jest na wagę złota !!!!!! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Dokładnie! Jestem zdania, że lepiej wynająć kancelarię do stałej obsługi, niż zatrudniać prawnika. Wychodzi to taniej. Poza tym w kancelarii, gdzie jest kilku prawników każdy zazwyczaj specjalizuje się w innej dziedzinie, dzięki czemu można skorzystać z naprawdę fachowej pomocy. My jesteśmy zadowoleni z pomocy kancelarii z Wrocławia - Klisz i Wspólnicy. Prowadzą nie tylko nasze sprawy z kontrahentami, ale również pracownicze. Obsługa z ich strony jest naprawdę kompleksowa, a to przynajmniej dla nas jest bardzo cenne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach