firmowiec 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 W końcu to misz masz, więc i pomarzyć można. Ja na pewno część pieniędzy wpłaciłbym do banku i w sumie mógłbym żyć z odsetek, a część kasy zainwestował bym w wielki biznes, który musiałby się udać. Do tego giełda, bukmacherka. Oczywiście także przyjemności - jacuzzi, wielka plazma, Playstation 3 :) ach, marzenia... :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Kupiłbym domek nad morzem i spędził tam resztę życia gapiąć się na morskie fale :P A poważniej - na pewno wciąż bym pracował, bo bez tego bym chyba zwariował, ale na pewno nie tyrałbym za grosze i bardziej bym się szanował. Co do plazmy i jacuzzi - sprawa pierwszorzędna :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej29 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ja bym zainwestował w klub piłkarski z mojego miasta. To moje największe marzenie - być prezesem w klubie piłkarskim i prowadzić całą tą (uczciwą) politykę. Choć nie wiem czy te 10 mln by starczyło :D Poza tym inwestycja w siebie, jakieś studia, warsztaty, praktyki itd. Ogólnie - rozwój :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tradycjonalista 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Wyjechałbym na Bahamy i już tam został, otaczając się pięknymi paniami i drinkami z palemką :) No co, marzenia to marzenia ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eSdEka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Kupiłbym jakiegoś rewelacyjnego laptopa z 10 GB Ramu i 1TB dysku :D Do tego net ok. 10mb/s i będę mógł wszystko, każdy plik w sieci nie ominie mnie szerokim łukiem ;) Poza tym kupiłbym dyskografie muzyczne moich ulubionych zespołów i ulubione filmy, wraz z najlepszym oczywiście kinem domowym. resztę bym zainwestował. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz C. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2008 Ja nie gram w toto lotka, więc na pewno nie wygram. A jeśli spadła by na mnie z nieba walizka z milionami złotych (choć wolałbym Euro :P) to założyłbym własną, najlepszą gazetę o tematyce komputerowej :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Połowę wygranej oddałbym na cele charytatywne, a za drugą połowę.... kupiłbym domeny. :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dejvid 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Pojechałbym w podróż dookoła świata kilka razy, za każdym razem inną drogą :) Zwiedzić świat to moje ciche marzenie. W każdym razie mam zamiar to zrobić, wygrywając w totka czy nie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BandMan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2008 Cóż, chyba zainwetowałbym w maszynę do produkcji papieru toaletowego i nie jest to żaden żart :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniack 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 ja bym: a) założył firmę tworzącą oprogramowanie (coś jak Adobe, tylko duuuuuuuuuuuuuuuuużo mniejsze) B) założył portal internetowy (z taką kasą, portal musi się udać) c) wyjazd do USA, gdzie bym pędził żywot osoby zwiedzający ten piękny kraj (miasta, plaże, góry), albo zamieszkał w Miami ale to tylko marzenia głupca... pewnie nikt z nas nie wygra w Totka :( tak czy siak mam zamiar zwiedzić USA Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biznes4me 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 Także moim marzeniem jest wyjazd (wylot?) do USA. Szczególnie ostatnio marzy mi się Chicago, nie wiem czemu, może dlatego, że tak dużo Polaków tam mieszka? Tak czy siak, 2000 zł za samolotowy bilet, to pieniądze, które spokojnie można uzbierać, więc przyszłość należy do mnie (nas) ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kori 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2008 Szansa na wygraną w totolotka jest nikła. Dużo większa jest za to szansa zarobienia miliona. Więc jeśli zarobiłbym milion, wybudowałbym piękny dom a resztę zainwestował w przedsięwzięcia, które dałyby mi dwa miliony. Wtedy zainwestowałbym w przyszłość córek, kupując nieruchomości, żonę zabrał na zakupy :) jakieś wakacje i trochę przyjemności dla wszystkich. Ford Mondeo w wersji platinum jako auto rodzinne a dla siebie Ford Focus ST. Resztę znów zainwestowałbym aby zarobić tym razem cztery miliony. I taka niekończąca się pętla do emerytury :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DużyMiś 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Oczywiście zainwestowałbym. W co? Nie mam pojęcia, ale z pewnością przemyślał bym to dokładnie. Do tego wieeeeeeelkie zakupy na Allegro :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Wrona 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Założyłbym wielkie schronisko dla zwierząt o najwyższym standardzie w Europie, gdzie psy i inne zwierzaki czułyby się jak w hotelu. Moja filozofia jest bowiem taka, że powinny mieć one niekiedy więcej praw od bestialskich ludzi, przywiązujących je do drzewa lub wyrzucające w zimę na dwór. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgp Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Zauważyłem, że na pytanie "co byś zrobił jakbyś wygrał w toto-lotka?" jest lepszym pytaniem niż "jaki jest Twój plan na biznes" :D... I na umiejętność zadawania takich pytań przeznaczyłbym wygraną - informacja rządzi światem :):) Z tego, co zostanie przeznaczę na Audi R8 i Q7, studia MBA na Wyższej Handlowej w Warszawie i całą stertę licencji i kursów ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia300 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2008 Nie gram w totka ale gdybym wygrała to na pewno domek z ogródkiem i dużym psem do tego. Nie ma jak swoboda u siebie w domu, można tylko pomarzyć :P Urlop też jest kuszący ale domek na pierwszym miejscu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dann 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 Gdyby była to potężna gotówka to pewnie wybrałbym się w podróż mojego życia. Gdzieś tak na pół roku zaplanował sobie zwiedzanie świata, musi być to fajna sprawa zobaczyć jak inni żyją, poznac ich kulture. Ale to tylko marzenia, które warto mieć nawet jeśli nigdy się nie spełnią :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamajka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Gdyby mnie się udało wygrać w totolotka to wszystko zależy od tego jaka to by była kwota, ale prawdopodobnie po pierwszym szoku. Poszłabym odebrać wygraną. a potem zaczęłabym się zastanawiać nad tym, w co można byłoby zainwestować. może też kupiłabym sobie jakiś domek. ale na pewno pojechałabym na wakacje. Chociaż powiem wam, że mimo wszystko nawet jeśli byłabym bardzo bogata chyba nadal chciałabym pracować;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert553 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Ja zainwestowałbym w 2 stacje benzynowe i później nie martwiłbym się przyszłością :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamba 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2010 Na pewno bym się cieszyła:) kupiłabym jakiś super apartament w Warszawie i Krakowie i mniejszą , skromniejszą kawalerkę pod wynajem. Resztę pieniędzy dałabym na lokatę i spokojnie czekała aż znowu mi się uzbiera fortuna. Bardzo miła perspektywa:) A może wygram w totka:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adas22 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 Na pewno zafundowalbym ,sobie i swojej rodzinie ,wakacje i kupiłbym nowego,porządnego [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annabąk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Jak miło pomarzyc:))) wycieczka dookoła swiata, pensjonat nad naszym polskim morzem i super plac zabaw dla dzieci nie zapominając o dobrze oprocentowanej lokacie, oczywiście;))) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaro65 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2010 Oczywiście na początek zabawa z 2 miesiące jakaś podróż, zainwestowałbym w działkę w górach np. Ustroń i zbudował pensjonat z basenem na zewnątrz małą plażą itp. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LifeCoach 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 70% inwestycje 10% moje hobby 20% mieszkanie + samochód Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yurko 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2011 Napewno połowę bym przepuścił na pierdoły(dom,samochód,wakacje, motocykl, ciuchy) a resztę bym zainwestował. Fajnie pomarzyć ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach