misiek37 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2019 Do Kazimieruka podbij. Oni ani razu mi nie odmówili, mają bardzo duży park maszynowy i są w stanie wszystko wykonać. A ceny normalne. Nigdy nie przepłaciłem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franek74 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2019 Wykonywanie detali z zakresu toczenia, frezowania, szlifowania oraz szeroko pojętej obróbki cnc oferuje firma [link usunięty] Są terminowi, precyzyjni i niedrodzy. Współpraca bez zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna05 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2019 Przyzwoitą jakość usług obróbki mechanicznej metali przy użyciu maszyn cnc oferuje firma [link usunięty] . Specjalizują się w wykonywaniu i regeneracji matryc, noży tnących itp. Świetni fachowcy, którzy zawsze służą doradztwem w temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha67 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2019 Toczeniem cnc fachowo w profesjonalnym parku maszynowym zajmą się w firmie [link usunięty] . Tokarki mają wyposażone w podajniki pręta, co umożliwia sprawne wykonanie pracy. Świetne warunki współpracy. Kompetentna obsługa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią firmą, która zajmuje się obróbką skrawaniem to polecam wam skontaktować się z http://www.farmatech.com.pl Osoby tam pracujące mają spore doświadczenie w obróbce CNC. Można im w pełni zaufać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzyszof123 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2019 Ja znam dobrą firmę BearMet, z tego co wiem to świadczą usługi na terenie całego kraju. Sprawdź ofertę, ceny mają bardzo dobre - porównywałem z kilkoma firmami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2019 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która świadczy usługi związane z obróbką CNC. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z http://mikronar.pl/ Sam z nimi współpracuję i wiem że można na nich w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2020 Jeżeli zajmujecie się toczeniem CNC lub planujecie się tym zająć to polecam wam zajrzeć na stronę http://profag-service.pl/ Firma ta zajmuje się sprzedażą układów sterowania i oprogramowań do maszyn CNC. Moja firma korzysta z systemów od nich zakupionych i mogę powiedzieć że świetnie się sprawdzają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnyBez 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2020 Widze że już dostałeś tu sporo poleceń. W takim razie ja od siebie mogę polecić godną zaufania firmę [link usunięty] sam korzystam od lat z jej usług i nigdy się nie zawiodłem. Zawsze terminowo i szybko realizują daną usługę. Jeśli macie firmę, która zajmuje się CNC znajdziecie tam wszystko, co może się wam przydać - narzędzia, pojedyncze elementy albo całe maszyny. Ja od lat korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłem. Ich sprzęt jest najwyższej jakości, solidny, działa sprawnie już od lat. Zawsze dopasują wam indywidualną ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2020 Zakup maszyn jest często korzystniejszym rozwiązaniem. Ja zamówiłem maszyny do cięcia laserem światłowodowym od firmy serwiscnc.katowice.pl. Maszyny są wykonane starannie, dzięki czemu gwarantują stabilną i bezawaryjną pracę przez długi czas. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2020 Też ostatnio rozglądałem się za odpowiednią firmą, która zajmuje się obróbką CNC. Ostatecznie zdecydowałem się na https://www.serwis-pojazdowszynowych.pl/nasza-oferta/obrobka-cnc Firma ta zajmuje się też obsługą mojego taboru kolejowego, więc wiedziałem że można na nich w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2020 Precyzyjną obróbką metalu i tworzyw sztucznych zajmuje się firma www.bratech.com.pl. Dysponują wykwalifikowanym personelem oraz nowoczesnymi tokarkami CNC. Na pewno będą w stanie zaoferować Ci korzystne warunki współpracy i wysokiej jakości produkty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biz589 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2021 . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach