Zaloguj się, aby obserwować  
zdrewna

Branża gastronomiczna

Recommended Posts

Mam pytanie do właścicieli restauracji albo punktów gastronomicznych. Jak wygląda prowadzenie biznesu na chwilę obecną. Czy jest tak dobrze jak kilka lat temu? Myślę nad swoim małym biznesem. Obecnie przeglądam ceny sprzętów i przeliczam koszty zatrudnienia dwóch osób (na początek). Może ktoś podzielić się doświadczeniem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Trzeba wybrać sobie jakąś niszę, pełno wszędzie takich włoskich knajpek, chińskich takeway'ów itd. A gdybyś na przykład zrobiła prawdziwą polską tradycyjną kuchnie (koniecznie pierogi!) to na pewno ludzie by chętnie przychodzili na schabowego albo mielonego. Warto wtedy byłoby pomyśleć o podjęciu współpracy z jakimś odbiorcą zużytego oleju, bo jak wiadomo, na czymś trzeba frytki usmażyć ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Wczytywanie...
Zaloguj się, aby obserwować