ariel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2017 Ja uważam, ze estetyka rąk jest szczególnie ważna, jak pracujemy w bezpośrednim kontakcie z klientem. Moja narzeczona pracuje z biurze i myślę, ze estetyka nawet dłoni jest dla niej ważna. Zresztą dba zarówno o dłonie, jak i o paznokcie stosując kosmetyki, które znalazła tutaj [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta38 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Pewnie, że tak! Przecież dłonie są jedną z rzeczy, które na które u innych zwraca się uwagę na samym początku. Jeśli macie problemy z paznokciami, to najlepiej zastosujcie preparaty Unguisan. Zapewniają one nie tylko ładny wygląd, ale też dbają o ich zdrowie poprzez wzmocnienie narządu paznokciowego. Zajrzyj do https://www.callusan.sklep.pl/k/6/unguisan i poczytaj o nich więcej. Szybko zobaczycie, jak stan Waszych paznokci się poprawia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paninwestor 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2017 Oczywiście, że ważna i nie chodzi tu nawet o samą pracę, ale przede wszystkim o życie prywatne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Ważne, aby dłonie nie były jakieś suche, a paznokcie zadbane. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2018 Uważam, ze manicure jest bardzo ważny w każdej sytuacji. Ja osobiście chodzę na manicure do salonu Bishojo na Mokotów i jestem bardzo zadowolona. Pełną ofertę salonu można znaleźć na stronie http://www.bishojo.com.pl/. Myślę, że warto się tam udać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Nie bez kozery mówi się, że dłonie to wizytówka człowieka. Chociaż oczywiście inaczej będą wyglądały dłonie murarza a inaczej (przynajmniej powinny) pani pracującej w banku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja.ania 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 To może być krzywdzące dla osób z chorobami skóry, ale niestety wielu ludzi ma wtedy problem z podaniem ręki na przywitanie. Moja znajoma choruje na bielactwo. Choć to tylko jasne plamy na skórze ( żadnych strupków czy łuszczenia) , to mówi, że dwukrotnie nie dostała pracy z tego powodu. Tak to niestety może wyglądać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Wygląd dłoni jest bardzo ważny. Jeśli mamy problemy skórne pomogą naturalne suplementy i kremy. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2018 Jak to mówią dłonie to wizytówka człowieka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sssandra52 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2018 Oczywiście, że wygląd dłoni jest bardzo ważny, dlatego ja najczęściej robię sobie manicure hybrydowy. Już od jakiegoś czasu maluję sama w domu. Ostatnio zmieniłam też lampę: [link usunięty] Jest o tyle dobra, że ma wiatrak, którym wysuszy się też zwykły lakier, więc choć zdarza mi się coraz rzadziej go używać, to jednak w tych przypadkach też jest sporym ułatwieniem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach