Niebanalna Sekwencja 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 czy korzystaliscie kiedykolwiek z kantoru online? jest to wygodna opcja? jak długo się czeka na pieniądze? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesola 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2015 wygodna :) zwłaszcza jeśłi przechodzi się z takiego tradycyjnego kantoru na wersję online to można poczuć sporą różnicę. przede wszystkim zaoszczędza sie czas, nei trzeba stać w kolejkach, a wymienione pieniądze są po kilkunastu minutach. jak dla mnie sprawdzona opcja i korzystam przy każdej potrzebie z Lidera [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrewna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2015 Z cinkciarza kilka razy, ale nie mam czegoś takiego, że non stop. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 A czy wymiana następuje od razu? W sensie czy po przelaniu na stronę kantoru, zamianie i przelaniu na wskazane konto walutowe od razu środki pojawiają się na koncie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Nie wiem jak jest w innych kantorach, bo nie wymieniałam, ale w Ergo Kantor (tu masz do nich linka http://ergokantor.pl/ - tam w zakładce "Jak Działa" zostało to dokładnie opisane). Załóżmy, że chcesz kupić franki. Przelewasz ze swojego konta złotówkowego do nich, a oni przelewają Ci franki na Twoje konto walutowe (lub ewentualnie od razu na konto banku w którym spłacasz kredyt). Wszystko odbywa się w ciągu kilku chwil. Ot cała filozofia... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2015 To się strasznie opłaca:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2015 Wygodna na pewno, ale czy też bezpieczna? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal_Stark 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2015 Można założyć konto w kantorze wymiany walut online. To dobry wybór, bo można korzystać codziennie, nawet nie wychodząc z domu. W ten sposób oszczędza się czas i nie rzadko pieniądze, bo w takich kantorach jest taniej. Polecam www.amronet.pl. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devlin 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2015 Jest sporo tych kantorów online. Ostatnio dowiedziałam się o tym [link usunięty] I co najfajniejsze można tam negocjować cenę. Wielu ludzi o tym nie wie i sprzedaje obcą walutę za ten kurs, który oferuje kantor, a przecież można ponegocjować i wycegocjować coś więcej dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajaaa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2015 Świetna sprawa szczególnie jak się dużo podróżuje ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaniaz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Wydaje mi się, że ludzie mają już sprawdzone miejsca od lat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marina 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2016 Nie miałam jeszcze okazji korzystać z takiego kantru internetowego jednak sporo moich znajomych własnie takie rozwiązanie wybiera. Jest to bardzo wygodna i bezpieczna forma wymiany pieniędzy na inną walutę. Poza tym można śledzić kursy i kupić w najkorzystnej cenie. Wiem, że sporo osób poleca ten [link usunięty] kantor ze względu na najlepsze ceny. Myślę, że gdy będę wybierała się zagranicę to w końcu wypróbuję to nowoczesne rozwiązanie jakim jest kantor internetowy :) Wiem, że nie które osoby mają obawy przed taką formą jednak ja jakoś nie mam z tym problemu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2016 Uważam, że dobre kursy walut można znaleźć w https://ekantor.pl/ . Jeśli więc szukacie dobrego kantoru internetowego, który gwarantuje, szybkie, bezpieczne i terminowe transakcje, to uważam, że to miejsce jest godne polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna38 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 ja wymieniam online na dobrykantorpl bez zarzutu , szybko z dobrym kursem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach