anula 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Moja siostra nie tak dawno wróciła z okolic Tomaszowa Lubelskiego, miała fajne [link usunięty] . Ładna okolica, oglądałam zdjęcia i można tam aktywnie spędzac czas, ale nie tylko, spokojnie wypocząć takie można. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis7 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Ja jestem fanką morza, a właściwie Trójmiasta, dlatego na wakacje polecam to miejsce. Ale jeszcze całkiem fajnie jest w okolicach Kołobrzegu. Chociaż ostatnio byłam też w Karpaczu i muszę przyznać, ze to miasto i jego okolice też mają niezwykły urok :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martadygant 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2017 Warto zwiedzić Podlaskie, piękne widoki, pyszne jedzenie i dużo spokoju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adasek 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2017 Od 7 lat jeździmy na wakacje do Krynicy-Zdroju. Ostatnio odkryliśmy tam fajne apartamenty - [link usunięty] cisza spokój, blisko centrum i cena noclegów też nie przesadzona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek86 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2017 Gorąco polecam wypoczynek w hotelach w górach. Korzystam od paru lat z http://www.jeleniastruga.pl/ Wyjątkowo zachwyca swoim wyglądem, posiada wiele udogodnień i miłą obsługę. Mieści się blisko Karpacza. Dodatkowo w okolicy hotelu odbywa się wiele licznych imprez i wydarzeń kulturowych. Oprócz tego bliskość natury i gór zachwyca! Dodatkowo jest dostęp do potoku górskiego oraz czystej wody źródlanej. POLECAM!!! idealne wakacje :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2017 A ja bym sie chętnie wybrał gdzieś do środkowej Polski. Zarówno góry jak i morze są mocno przereklamowane. A taki np. weekendzik w Borach Tucholskich brzmi całkiem świeżo :) Tu podali całkiem niezłą ofertę: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 Czy byłeś w Krośnie? Jeśli nie, powinieneś to zmienić - to miasto, znajdujące się w województwie podkarpackim ma wiele atrakcji, o których można przeczytać tutaj: http://visitkrosno.pl/pl/lista/zabytki-krosno? Samo województwo podkarpackie jest dość barwnym rejonem - nie daleko stamtąd w góry i na Słowację :-). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksaer 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 Ja zdecydowałem się w tym roku na [link usunięty] znalazłem i jedziemy niedługo :) Uwielbiam góry zimą , chodzenie po szlakach , zwiedzanie zabytków to jest dla mnie najlepszy odpoczynek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trewias 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 A ja mam pytanie o wycieczkę do Krakowa, co warto jest tam zobaczyć? Wiem, że Wawel i rynek to podstawa, ale chodzi mi o jakieś atrakcje dla dzieci. Na [link usunięty] czytałem, że w wielu miejsach jest fajnie, słyszeliście o tym? Ewentualnie może aqua park? Co byście mi doradzili najlepiej? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 Myślę, że Pieniny to dobry kierunek. Jest tam piękne, dzieci nie będą się też nudzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ajwena 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Dnia 2.10.2017 o 15:07, kaja napisał: Ja w tym roku byłam w Głuchołazach. Fajne, spokojne miejsce, idealne jeśli chodzi o wypoczynek na łonie natury. Kwaterę rezerwowałam poprzez Bookapart i cenowo wyszło naprawdę w porządku. Według mnie fajna opcja :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Dnia 2.10.2017 o 15:07, kaja napisał: Ja w tym roku byłam w Głuchołazach. Fajne, spokojne miejsce, idealne jeśli chodzi o wypoczynek na łonie natury. Kwaterę rezerwowałam poprzez Bookapart i cenowo wyszło naprawdę w porządku. Głuchołazy brzmią ciekawie, na pewno nie są jeszcze tak oblegane. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaxbel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 28.12.2017 o 18:52, lunka napisał: Głuchołazy brzmią ciekawie, na pewno nie są jeszcze tak oblegane. Ja od siebie dorzuciłabym także Sól—Kiczorę, na Bookaparcie mają całkiem w porządku noclegi Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radziok 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Bardzo fajnie jest w Darłowie. [link usunięty] kompleks z basenem, a same apratamenty bardzo ładne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Marzy mi się podróż do Wielkopolski - chciałabym lepiej poznać te rejony :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Najlepiej jechać w góry. Tam bowiem jest pięknie nie tylko zimą, ale również latem. Jeśli chodzi o noclegi, to na pewno tutaj http://www.willaczajka.pl/ warto sobie zerknąć. Są tam ciekawe rozwiązania. Miejsce jest bardzo atrakcyjne. Poza tym apartamenty w Kościelisku wcale nie są drogie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blista 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Jeżeli już podróżuję po Polsce, to są to raczej wypady na weekend. Z całą pewnością mogę polecić Kazimierz Dolny, jakoś mnie tak szczególnie ujął malowniczą przyrodą, pięknymi panoramami, czy wąwozami, już o zabytkach nie wspominając. Jest to miejsce, gdzie naprawdę można wypocząć i nabrać sił przed powrotem do pracy. Z hoteli to na pewno warta uwagi jest Villa Bohema [link usunięty] , z racji tego, że w swoim kompleksie posiada też basen oraz SPA to jest to gwarancja wypoczynku nie tylko naszego ducha, ale również dla ciała. Najlepiej mi się wypoczywa właśnie w takich miejscach, gdzie wszystko mam pod ręką, ale to przecież właśnie po to człowiek udaje się na wczasy, czy takie wypady weekendowe, by zaznać takiej wygody. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sulpet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2018 Ja w tym roku chyba zdecyduję się na http://www.marinasniardwy.pl/domki-nad-jeziorem/ , to bardzo piękny region a bardzo dawno nie miałem okazji tam być, do tego może już w końcowej fazie wakacji wyjazd w góry , ale zobaczymy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Mazury są zawsze dobrym kierunkiem do wyjazdu na wakacyjny urlop. Osobiście polecam wam ośrodek Zalesie Lublin, który posiada specjalną ofertę dla całych rodzin. Zarówno dorośli jak i dzieci znajdą tam wiele atrakcji dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Mazury są zawsze dobrym kierunkiem do wyjazdu na wakacyjny urlop. Osobiście polecam wam ośrodek Zalesie Lublin, który posiada specjalną ofertę dla całych rodzin. Zarówno dorośli jak i dzieci znajdą tam wiele atrakcji dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzaax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2018 Dnia 21.01.2018 o 03:21, izaxbel napisał: Ja od siebie dorzuciłabym także Sól—Kiczorę, na Bookaparcie mają całkiem w porządku noclegi Zgadzam się, to akurat dobry pomysł :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2018 A co powiecie na wakacje nad morzem we wrześniu? Bez tłumów turystów i tych wszystkich kolorowych kramów z wszystkim i niczym ;) Do końca miesiąca na sun&snow mają niezłe rabaty, można wykorzystać okazję i doładować bateryjki :) [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2018 Na pewno Kraków i okolice są ciekawym miejscem na wakacje dla singli czy par. Wcale nie trzeba wydawać sporych sum, aby wykupić noclegi w komfortowych warunkach. Sprawdźcie sobie koniecznie ten hostel https://www.premiumhostel.pl . Jak na dłoni widać, że tani nocleg w Krakowie jest możliwy. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2019 Można np. wybrać się do Nałęczowa do http://www.samoniowka.pl/. Przyciągnie was na pewno piękna, zadbana okolica i cała masa atrakcji jak np. masaże, czy możliwość pobytu na łonie natury. Nałęczów to przepiękna miejscowość, w ktorej złapiecie oddech od codziennych obowiązków, naładujecie baterie i zadbacie o swoje zdrowie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka251 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2019 My w tym roku planujemy Mazury, tam nas jeszcze nie było, więc ciekawość bierze górę 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach