Noella 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2015 Dlaczego w środkach komunikacji miejskiej spotyka się tak wiele osób, które są - mówiąc wprost - na bakier z higiena osobistą? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Jejku, widzę, że nie tylko ja jestem przewrażliwionym na tym punkcie ;) Moja żona śmieje się ze mnie, kiedy nie mogę jechać do pracy samochodem i muszę skorzystać z komunikacji miejskiej. Bo wie, że to będzie u mnie dzień narzekania, nerwowego mycia rąk i w sumie niezbyt przyjemnego nastroju. Ludzie, do czego służy mydło i woda? Zapomnieliście? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna25 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Wcale mnie to nie śmieszy. Jak dla mnie to też jest problem, na który nie potrafię znaleźć odpowiedzi – dlaczego tak wielu ludzi zapomina o tak podstawowych sprawach, jak kąpiel czy mycie zębów? Szczególnie, że mam małe dziecko, a pojawienie się w domu takich „atrakcji”, jak choćby http://undofen.pl/grzybica-paznokci/, kiedy jest małe dziecko to już dramat! Zresztą, nie tylko w komunikacji miejskiej, ale na basenach czy nawet w biurowej toalecie wychodzi z nas ta ciemniejsza strona, która przyczynia się do mnożenia takich schorzeń ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2015 Polecam żel i chusteczki antybakteryjne. Jak dla mnie są niezastąpione w komunikacji miejskiej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2015 A ja właśnie słyszałem, że ten żel antybakteryjny jest niezdrowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2015 Dlaczego niezdrowy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach