domna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2015 Jak dokładniej wykonac optymalizację strony internetowej? Chodzi mi o jakieś takie wskazówki co mam robic krok po kroku, żeby nie płacić ale móc sama? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2015 W sumie jak zdecydujesz się sama optymalizować stronę to i tak musisz brać pod uwagę koszt Twojego czasu pracy - to też jest cena. Ale w sumie to własna decyzja - albo płacisz komus, albo własnym czasem pracy, kwestia wyboru. A wskazówki dotyczące optymalizowania strony internetowej znajdziesz np na http://www.whitepress.pl/baza-wiedzy/42/podstawy-optymalizacji-stron-internetowych-pod-seo - całkiem łądnie wyjaśniowe wg mnie i faktycznie można z tego co nieco wyjąć dla siebie, oczywiście jeśli jakieś tma podstawy się ma:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2015 Trzeba spojrzeć w aktualne wytyczne Google:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
benek56 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2015 Optymalizacja optymalizacją, treść treścią a nadla się liczą linki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcel79 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2015 Linki się nadal liczą, ale ile tych linków musisz przyłożyć jak nie mas dobrze zoptymalizowanej strony? ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roan24 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2017 [link usunięty] Jeśli chodzi o optymalizację na stronie SEO, jestem pewien, że słyszałeś wystarczająco dużo o znacznikach meta i gęstości słów kluczowych przez całe życie. Jeśli szukasz praktycznych strategii, które możesz teraz używać w swojej witrynie, To prosta lista kontrolna, która przyniesie więcej ruchu w wyszukiwarkach z każdej zawartości opublikowanej treści: [link usunięty] on-page SEO Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annabell 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2017 Sądzę, że warto skorzystać z pomocy specjalistów. Kompleksowe audyty SEO, profesjonalne działania pozycjonerskie oraz rzetelnie przeprowadzona optymalizacja z pewnością pomogą każdej firmie w odniesieniu sukcesu w Internecie. Ciekawy przykład znalazłam na http://www.ideo.pl/firma/o-nas/nasze-publikacje/jak-zatrzymac-spadek-ruchu-i-osiagnac-wymarzone-efekty-w-seo-case-study-waptekapl,97.html, gdzie opisano jak dzięki odpowiednim działaniom i dobrej współpracy osiągnięto znaczny wzrost klientów w aptece internetowej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2017 Jeśli ktoś nie bardzo orientuje się w SEO to tez uważam, że najlepiej zlecić taką optymalizację ekspertom, a swój czas poświęcic np. na przygotowanie dobrych jakościowo tekstów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riggo18 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2018 Najrozsądniejszym pomysłem jest nawiązanie współpracy z firmą, która zajmuje się optymalizacją. Warto także pamiętać o tym, iż na uwadze trzeba mieć nie tylko stronę internetową, ale i również pozostałe serwisy społecznościowe w których działamy. E-Advertising [link usunięty] zajęli się dla mnie optymalizacją przede wszystkim dla poprawienia pozycji w wyszukiwarce, działa! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_Macko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2018 Ja z polecenia trafiłam do FunkyMedia. Mają świetne opinie i ja sama jestem zadowolona z ich usług. Ogólnie sama próbowałam coś szperać w sieci, a to żeby "zoptymalizować" (w moim przypadku chyba tylko pogorszyć sprawę). No ale to dopiero oni pomogli dobrze wypromować mój sklep, żeby był w ogóle widoczny w sieci... sama poległam, przyznaje sie bez bicia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 Na jakim CMS masz postawiony tą stronę, często do popularnych darmowych systemów są odpowiednie pluginy które pomagają w tym procesie. Warto też znaleźć pomoc w google ale najczęstszymi grzechami są: zbyt ciężkie zdjęcia, przeładowanie strony zbędnymi skryptami, błędy z walidacją strony itd... Sprawdź sobie również stronę poprzez: [link usunięty] tam uzyskasz sporo podpowiedzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach