verkos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2019 Poszukaj w necie opinii. Na pewno znajdziesz coś na temat tych usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzechugrzes 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2019 Zamawialiśmy jedzenie na imprezę firmową w cateringu Blue w Mokobodach k. Siedlec. Zawsze to taniej niż wynajęcie osobnego lokalu no i nie ma sztywnych godzin, w których można się bawić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mantex 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2019 Moim zdaniem poza dobrym jedzeniem przydały by się też dobre trunki i pokaz barmański w wykonaniu laureata nagrody publiczności 7. edycji programu Mam Talent, Krzysztof Drabik wraz z grupą Speedbar daje niesamowite show, to co pokazał w tv to jeszcze nic, najlepszy jest na żywo 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2020 Jeżeli rozglądacie się za sprawdzonym miejscem w okolicach Kielc, w którym można zorganizować imprezę integracyjną to polecam wam wybrać się do http://palacwkonarach.pl/ Jest to elegancki dworek, w którym sam organizowałem imprezę integracyjną mojej firmy. Impreza była bardzo udana a obsługa świetna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach