m_kowal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2015 Przyszedł mi ostatnio do głowy pomysł, żeby otworzyć własną firmę. Chciałbym oferować nadruki na różnych torbach i opakowaniach. Zainspirowała mnie do tego www.atemi.pl. Utrzymują się na rynku już ponad 20 lat i nadal dobrze im się powodzi. To chyba musi być dobry biznes? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktoria 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2015 Niby dobry, próbuj, ale wiedz, że musisz być lepszy niż konkurencja, zeby również odnieść sukces. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2015 Myślę, że to jest bardzo dobry sposób:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rysiek_mela 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2015 Zdecydowanie - próbuj! ;) Miałem okazję kilka razy zlecać nadruki w firmie Atemi i naprawdę dobrze się spisali. Przykładają dużą wagę do obsługi klienta i jakości oferowanych usług. Myślę, że to jest ich klucz do sukcesu ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach