Marta38 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Według mnie świetnie poprawiają wygląd takie drobne zmiany, jak na przykład doczepienie sztucznych rzęs, jest to świetne rozwiązanie szczególnie dla osób, które na co dzień nie malują się mocno i chcą zupełnie odmienić swój makijaż. Spokojnie kupicie takie rzęsy nawet w sieci, w drogeriach internetowych jak ta https://puderek.com.pl , warto również zwracać uwagę na jakoś, ja polecam markę Ardell. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olifka0 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Nie, nie mam na to kasy niestety :( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasha72 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Moim zdaniem warto korzystać z potencjału medycyny estetycznej, zwłaszcza że zabiegów z tego zakresu jest naprawdę wiele - zobaczcie sobie np tutaj http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna. Ważne, aby wybrać coś w sam raz dla siebie, pod kątem potrzeb swojej skóry. Najlepiej oczywiście skonsultować się z dobrym lekarzem, ja mogę polecić dra Migałę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2017 Normalna sprawa, medycyna estetyczna jest czymś, na co aktualnie decyduje się wiele osób. Zabiegi takie jak http://karolinakusnierz.pl/modelowanie-ust-co-warto-wiedziec-o-tym-zabiegu są na porządku dziennym i warto się do nich przyzwyczaić. Moim zdaniem, skoro można poprawić coś w swoim wyglądzie, to warto to zrobić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 nie widzę nic złego w tym by poprawiać swoją urodę. Jest teraz wiele sprawdzonych i bezpiecznych zabiegów, które bardzo często potrafią uleczyć nie tylko ciało ale przede wszystkim duszę pacjenta :) Ja np od zawsze czułam się zle patrząc w lustro i widząc ( bardzo ledwo zresztą widoczne ) moje usta. Mega wąskie... Nie widzę nic złego w tym, że rozważam zabieg ich powiększenia. Znalazłam już nawet potencjalna klinikę gdzie takie zabieg chciałabym wykonać [link usunięty] . Miejsce cieszy się dobrą opinią wsród pacjentów i w branży, lekarze pracują na nowoczesnym sprzęcie. Znacie to miejsce ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Jak ktoś źle się czuje ze sobą a stać go a zabieg medycyny, to czemu nie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek86 0 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2017 Cześć, ja osobiście lubię kobiety, które mocno się malują. Skoro są ładne i mogą BYĆ jeszcze ładniejsze to niech się upiększają. Może nie wszyscy z tym się zgadzają jednak ja zostaje przy swoim. Mogę polecić kobietom fajny ranking eyelinerów, znalazłem go na twojmedyk : https://twojmedyk.pl/top-10-najlepsze-eyelinery-ranking/ wszystkie są tu dobrze opisane. Polecam dziewczyny malujcie się i upiększajcie świat :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek32 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Dnia 31.03.2017 o 16:14, Krejczek napisał: Na pewno warto się także zainteresować makijażem permanentnym Oczywiście, że tak. Makijaż permanentny zrobiony na dobrych pigmentach będzie trwały i będzie ładnie się prezentował. Wiem, że Nouveau Contour ma świetne pigmenty. I linergistki cenią je sobie. Do tego klientki też zadowolone, bo makijaż trwały i ładny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Może ja się nie znam. Ale dla mnie żadne sztuczne rzęsy czy makijaż permanentny nie poprawia urody. Bardzo wiele dziewczyn, które nakładają nie wiadomo ile tapety i doczepiają sobie rzęsy wyglądają wręcz okropnie, jak niedorobiony klaun. Za to na poprawę urody wpływa relaks i odpoczynek. A co bardziej nie wpływa relaksująco jak długa kąpiel czy wieczór przy kominku. A jak dobrać kominek do domu? Na to pytanie odpowiada artykuł z [link usunięty] . Do tego zawsze na poprawę urody wpływa uśmiech. Każdemu z uśmiechem jest do twarzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrankieeFran 0 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2017 Ja mialam spory problem z nadmiernym owlosieniem w okolicy pepka. Bardzo mi to przeszkadzalo. Pomogla mi w tym depilacja laserowa [link usunięty] Nie musialam dlugo sie zastanawiac czy wybrac ten zabieg. Polecam wam dziewczyny, super sprawa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evel 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2017 ja mam swój ulubiony, sprawdzony już od lat [link usunięty] i tam wykonuję wszystkie zabiegi, zarówno te mniejsze typu depilacja,czy rzęsy oraz te większe jak ujędrnianie ciała, z obsługi jestem bardzo zadowolona, z cen również:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martadygant 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2017 Klienci takich klinik często poprawiają uszy i nos. Jeżeli ktoś ma się zmagać z kompleksami, lepiej, żeby coś zmienił. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka9 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2017 A co sądzicie o makijażu permanentnym? Ja się ostatnio skusiłam na zabieg na brwiach. Wykonywał go przemiły Pan Krzysztof w Vici Clinic w Krakowie. Póki co efekt jest super. W cenie mam też korektę, a teraz w październiku dostajemy dodatkowe 20% rabatu więc zdecydowanie warto się nad tym zastanowić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 Jeszcze o takim makijażu nie myślałam ale kto wie, dopiero co pozbyłam się zmarszczek i przebarwień dzięki zabiegom w MediArt Instytut w Poznaniu i na razie cieszę się z efektów, wyglądam tak dobrze że nawet nie robię codziennie makijażu, po prostu już nie muszę niczego maskować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 Jak ktoś się męczy z kompleksami to warto, żeby sobie urodę poprawił. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2017 Wszystko zależy od tego, jak taki makijaż jest wykonany. Jeśli profesjonalnie to będzie wyglądał naturalnie. Wiem po sobie bo mam dwie cienkie kreski na powiekach i bardzo fajnie się prezentują. Robił je przemiły Pan Krzysztof z krakowskiej Vici Clinic. Jestem bardzo zadowolona, kolor się nie ściera i efekt jest super. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 Ale to już jest trochę loteria. Nie wiem jaki będzie efekt, dopóki nie zrobisz takiego makijażu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adasek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Ja jedyne co poprawia moja dziewczyna to paznokcie. Regularnie robi [link usunięty] dla mnie jest najpiękniejsza i bez tego bo lubię naturalne kobiety a nie takie sztuczne lalki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinwroblewski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 JA polecam taki zabieg jak http://www.peruki.info.pl/zageszczanie-wlosow :) Bardzo dużo dają ... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Ostatnio niezwykle popularne stały się zabiegi powiększania piersi. Kobiety które mają mały biust chcą pozbyć się kompleksów i poddają się operacjom plastycznym. Ja nie widzę w tym nic złego - każdy ma prawo decydować o sobie. Gdyby ktoś szukał dobrego chirurga plastycznego do takiego zabiegu mogę polecić dr Marcina Sierocińskiego. Zna się na tym co robi, zawsze poświęca uwagę pacjentowi no i przede wszystkim ma spore doświadczenie. Tu podrzucam nr telefonu tel:+48575661292 ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 http://www.drdebski.pl/ to szanowany Polski chirurg plastyczny, znany jest ze swojej precyzji, oraz niezawodności. Jest to osoba, której można bez wątpienia zaufać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebza 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Oczywiście, że dbam o swoją urodę, jest to dla mnie punkt spójny z dobrym zdrowiem, aczkolwiek inwazyjne zabiegi to coś, co traktuję jak ostateczność, na razie udało mi się jeszcze z nich nie korzystać, ale rozumiem, że jeżeli dla kogoś jakieś niedoskonałości są źródłem kompleksów, które utrudniają życie, to korzysta z takich metod. Ja staram się raczej działać prewencyjnie, dlatego: zdrowa dieta, tzn. przede wszystkim świadome odżywianie, wiem, co jem i jak to wpływa na mój organizm, czego on potrzebuje, poza tym ruch, ruch i jeszcze raz ruch, bardzo lubię to pozytywne zmęczenie po ćwiczeniach, a poza tym staram się też żeby jakość kosmetyków, których używam była naprawdę dobra. Z wiekiem coraz więcej specyfików się używa i dobrze jest jednak nie przeciążać organizmu chemią, która tylko ładnie pachnie i nic poza tym. Poza tym regularnie funduję sobie zabiegi w dobrym SPA, nie mówią o wizytach raz na parę dni, ale jedna wizyta w miesiącu mnie nie zrujnuje, a samopoczucie mam o niebo lepsze, zresztą skóra, włosy i paznokcie też wyraźnie są w lepszej kondycji. Trzeba sobie wyznaczyć trochę czasu dla siebie i to nie raz na jakiś czas, a całkiem regularnie :) Ja teraz wyszperałam sobie w necie informację o czymś, czego jeszcze nie próbowałam - kapsuła floatingowa w Studiu Sante w Warszawie. Totalny relaks, cisza, odciążenie pleców i odżywienie dla skóry - już się nie mogę doczekać :) Zainteresowanym polecam lekturę o zabiegu - [link usunięty] Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2017 ja ogólnie nie narzekam, za to mam straszne worki i cienie pod oczami, niestety, nic mi nie pomagało, a jak wstaję rano to już w ogóle jest tragedia, ostatnio kumpela poleciła mi Remescar, ten krem to cudotwórca, worki schodzą w kilka minut od aplikacji, dodatkowo nie muszę używać już korektora :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 W temacie [link usunięty] zdecydowanie polecam Klinikę Sfera i dra Migałę. Chodzę do Niego na botoks i wiem z autopsji, że to bardzo dobry lekarz, godny zaufania, który nie zrobi pacjentce krzywdy, bo jest subtelny i bardzo dokładny, przez co efekt zawsze jest naturalny, a nie jak to czasem się ogląda w mediach - karykaturalny. Polecam gorąco :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Jak czytam niektóre fora, to aż wierzyć mi się nie chce, że tyle osób korzysta z medycyny estetycznej, chyba, że to tylko same kryptoreklamy... Musiałabym już być bardzo zdesperowana, żeby dać sobie coś wstrzykiwać, najbardziej dziwi mnie, gdy decydują się na to młode dziewczyny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach