hektor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2018 Ja powiększałam usta w Klinice Zakrzewscy i dr Magdaleny Zakrzewskiej i jestem bardzo zadowolona z efektu. Już drugi raz miałam uzupełnianie i za każdym razem bardzo podoba mi się rezultat. Moje usta wyglądają znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Również korzystam z medycyny estetycznej, uważam, że wszystko jest dla ludzi :) Tylko ważne jest, aby z zabiegów korzystać rozsądnie i mieć wsparcie w rozsądnym lekarzu :) Mam takie szczęście, że chodzą do dra Migały w Klinice Sfera - ma duże doświadczenie, zmysł estetyczny i wyczucie :) No i szeroki wachlarz wykonywanych zabiegów, zobaczcie na [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Fakt, rozsądek jest tu kluczowy :) Nic mnie tak nie odstrasza od kobiety, jak wygląd dmuchanej lali. Mężczyźni serio lubią naturalność. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Tylko wiele kobiet się uzależnia od medycyny estetycznej. W tym jest największy problem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2018 Najczęściej poprawianiem urody zajmują się kobiety. Niektóre nawet tego nie potrzebują, ale jednak ciągle usilnie starają się to robić. Ja na przykład kiedyś znalazłem u mojej Jadwigi taki adres internetowy jak http://pieknieizdrowo.pl/konturowanie-twarzy-krok-po-kroku-przewodnik-dla-poczatkujacych/ . No i powiem wam, że ja samemu sobie tam sporo przeczytałem artykułów, bo naprawdę bardzo ciekawie i fajnie mają to opisane wszystko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudynka901 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2018 zastanawiam sie nad zrobieiem ust ale moze to tylko chwilowa fanaberia ;o Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2018 Poprawić urodę można sobie super tak naprawdę kosmetykami dobrymi. Ja wiele takich znajduje w sklepie internetowym na: [link usunięty] . Mają tam wiele ciekawych propozycji. Zawsze otrzymuje jakieś dodatki i nigdy się nie spóźniają z przesyłką. Kosmetyki dobrze opisane i zamawiam kiedy tylko chcę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 Poprawiać urodę można na różne sposoby i niekoniecznie mam tu na myśli zabiegi medycyny estetycznej. Jeśli na przykład nie wiesz co zrobić z włosami, http://poradnikowy.net/suszarki-do-wlosow-powinny-miec-no-wlasnie-czy-wiesz-co-powinna-miec-suszarka-do-wlosow/ a przekonasz się jaką suszarkę powinnaś wybrać. Przy cienkich włosach sprawdzi się ta z dyfuzorem, tylko trzeba pamiętać, by jej nie nadużywać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna.janiszewska93 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 ja nie poddaje się żadnym zabiegom estetycznym, moim zdaniem to nie potrzebne. Ja polecam używać odpowiednie preparaty, coś takiego jak [link usunięty] . Dzieki takim produktom nie musimy chodzić i płacić dużych pieniędzy w klinikach medycyny estetycznej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldy300 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Myśle, że ćwiczenia dużo dadzą. Mogę polecić Wam trenera personalnego z Łodzi. Na [link usunięty] znajdziecie informacje o nim, dowiecie się jak to wszystko wygląda. Uważam, że to jest dobry sposób na poprawe wyglądu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziel.wojciech.88 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 moja żona stosuję wiele preparatów na poprawę urody. Używa na przykład [link usunięty] . Ma tyle tego, że ciężko się połapać :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Dnia 31.01.2018 o 12:32, balbinkaa napisał: Również korzystam z medycyny estetycznej, uważam, że wszystko jest dla ludzi :) Tylko ważne jest, aby z zabiegów korzystać rozsądnie i mieć wsparcie w rozsądnym lekarzu :) Mam takie szczęście, że chodzą do dra Migały w Klinice Sfera - ma duże doświadczenie, zmysł estetyczny i wyczucie :) No i szeroki wachlarz wykonywanych zabiegów, zobaczcie na [link usunięty] Zgadzam się, sprawdzony i zaufany lekarz to jest podstawa! Koniecznie trzeba wziąć pod uwagę, że zły wybór może rzutować na nasz wygląd... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2018 Jeśli już poprawiać urodę to w profesjonalnym gabinecie medycyny estetycznej. Moja siostra i mama poprawiały co nieco i z tego co wiem to były w https://tesoroclinic.pl/ . I były bardzo zadowolone:) Profesjonalne centrum medycyny estetycznej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lener10 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2018 Szukacie profesjonalnych metod na poprawę urody ? Jeśli mieliście wypadek i interesuje was https://fmclodz.pl/rehabilitacja/ to polecam tych specjalistów. Super podejście do człowieka mają, mega życiowe ! :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2018 opcji jak widać jest sporo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marefcia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2018 Ja tylko i wyłącznie jakimiś bardzo delikatnymi zabiegami :) Nieinwazyjnymi oczywiście ____________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2018 Ja do tej pory odważyłam się na makijaż permanentny usta, brwi, kreski na górnych powiekach . Dzięki temu że zdecydowałam się na najlepszą linergistkę Dominikę Kossakowską z warszawskiego salony Jest Pięknie mój makijaż wygląda bardzo naturalnie. A to dlatego że Dominika posiada duże doświadczenie, jest bardzo dokładna i rzetelna i to tego niezwykle miła. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enoi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2018 W ostatnim roku dość sporo schudłam, prawie 20 kilogramów, z czego się bardzo cieszę, jednak nie odbiło się to bez negatywnych efektów na twarzy i szyi. Dlatego zdecydowałam się na zabieg wolumetrii. Szukałam dobrej kliniki w Krakowie lub okolicach i tak trafiłam do Centrum laseroterapii Neonia neonia.com.pl/medycyna-estetyczna/wolumetria-twarzy/ zabieg sprawdził się bardzo dobrze, tu możecie więcej o nim poczytać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka9 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2018 Jeśli chodzi o powiększenie ust to tylko kwas hialuronowy i tylko w centrum medycyny estetycznej Neonia w Krakowie. Zabieg ten wykonywany jest u nich przez doświadczoną panią doktor, dokładniej lekarza dermatologa, panią Ewę Kopycińską. Efekt takiego powiększania ust jest bardzo naturalny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2019 Jak narazie zdecydowałam się na makijaż permanentny . Wykonałam go u linergistki Dominiki Kossakowskiej z warszawskiego salonu Jest Pięknie . Polecam ją wam bo poza dużym doświadczeniem, dokładnośćią i precyzją ma to coś co sprawia, że potrafi wyczarować coś pięknego :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majkakrzemska12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 Jesteś tym co jesz. U mnie cera znacznie się poprawiła odkąd zaczełam patrzeć na to co jem. Nie przyszło to lekko bo sama sobie nie poradziłam, skorzystałam z pomocy doradców żywieniowych [link usunięty] . Ci też ułożyli mi jadłospis no i świetnie dzięki temu się czuję a skóra jest bardzo odżywiona, ogólnie samopoczucie znacznie mi się poprawiło. Polecam takie zadbanie o siebie plus aktywność fizyczną, dużo wody pić. No i jeszcze codziennie w diet4you dbają o mój jadłospis przywożąc mi jedzenie do domu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2019 moim kompleksem zawsze byly zęby, tzn chcialam zeby były bielsze. usmiech to wizytowka kobiety. stwierdzilam ze zanim zdecyduje sie wydac mnostwo kasy u stomatologa, to sprobuje wybielania w domu, w tym celu kupilam nakladki wybielajace iWhite i powiem wam ze to faktycznie działa, jestem po kilku aplikacjach, a zeby wyraznie bielsze. mega sie ciesze Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2019 A ja z kolei miałem inny problem. Może nie był on widoczny na pierwszy rzut oka, gdyż dotyczył on moich stóp. Mowa tutaj o pękających piętach. Pewnie wiele osób spotkała ta nieprzyjemna dolegliwość, która nie tylko nieestetycznie wygląda, ale także może sprawiać sporo bólu i dyskomfortu podczas chodzenia czy biegania. Co więcej, było to w czasie, gdy wraz z żoną mieliśmy jechać na wakacje w ciepłe kraje. Nie chciałem, żeby podczas tego wypadu, ten problem zatrzymał mnie przed swobodnym spacerowaniem i zwiedzaniem. Na szczęście znajomy polecił mi świetny gabinet podologiczny - https://satin.pl/zabiegi-podologiczne/pekajace-piety/ Bez problemu umówiłem się na odpowiadający mi termin, a cały problem został usunięty już na pierwszej wizycie. To właśnie dzięki nim, moje wakacje mogłem spędzić w sposób jaki mi odpowiadał, bez bólu czy dyskomfortu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2019 Dnia 16.12.2018 o 15:15, aneczka9 napisał: Jeśli chodzi o powiększenie ust to tylko kwas hialuronowy i tylko w centrum medycyny estetycznej Neonia w Krakowie. Zabieg ten wykonywany jest u nich przez doświadczoną panią doktor, dokładniej lekarza dermatologa, panią Ewę Kopycińską. Efekt takiego powiększania ust jest bardzo naturalny. Słyszałam o Magicznej Klinice, tam podobno stosują najnowsze i oryginalne kwasy do modelowania ust. Znajoma robiła tam zabieg i przyznam, że zazdroszczę jej obecnego kształtu i koloru ust. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2019 Zuzia.gola a w jakiej lokalizacji jeśli można dopytać robiony był zabieg modelowania ust? I jeśli byś mogła dopytać, jakim kwasem? Słyszałem, że Juvederm się sprawdza, zona chce bardzo usta, więc może jej sprezentuje taki zabieg na urodziny? Magiczna Klinika jest i u mnie w Kielcach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach