klarowna 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2015 Opłaca się kupować osobno każde z tych urządzeń do biura, czy może lepiej od razu wybrać urządzenie wielofunkcyjne? Co usprawni pracę choć odrobinę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2015 To zależy jeszcze ile osób pracuje w tym biurze, bo jeśli kilka i każda będzie chciała w tej samej chwili coś wydrukować, skserować czy zeskanować, będą musiały czekać w kolejce. To raczej marne usprawnienie pracy. Ale jeśli w biurze siedzisz sama albo ewentualnie we dwie osoby, to coś takiego z powodzeniem powinno wystarczyć. Tutaj: http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-urzadzenie-wielofunkcyjne-laserowe-czy-atramentowe/435/ możesz sobie więcej na ten temat poczytać. Wydaje mi się, że wtedy będzie ci łatwiej zdecydować do kupić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2015 Myślę, że drukarka i ksero w jednym to bardzo dobre rozwiązanie:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2015 Ja chyba też wolałabym razem, ważny jest fakt jakie się ma duże biuro. Moja firma jest malutka i narazie wystarcza mi urządzenie wielofunkcyjne. Wybrałam markę brother a model mam taki http://www.vobis.pl/urzadzenie-wielofunkcyjne-brother-dcp-1512e-2-125446.html Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2015 Lepiej zainwestować w lepszy sprzęt, bo potem same problemy z tańszym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 To uzależnione ile materiałów musisz przygotować w firmie. Jak sporadycznie tylko, wtedy wystarczy urządzenie wielofunkcyjne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2016 Opłaca się kupować osobno każde z tych urządzeń do biura, czy może lepiej od razu wybrać urządzenie wielofunkcyjne? Co usprawni pracę choć odrobinę? Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Urządzenie wielofunkcyjne bedzie na pewno o wiele tańsze niż zakup pojedynczych sprzętów ale jest również mniej wydajne . Jesli drukujesz, skanujesz oraz kserujesz dość dużo materiałów to lepiej jest zzainwestować we wszystko z osobna. W firmie mamy również zaledwie jedna kolorową drukarkę .Reszta to drukarki laserowe bo to zdecydowanie bardziej się opłaca. Zerknij sobie na stronę: http://www.valhalla.pl/jaka-drukarke-kupic-polecane-modele-drukarek-do-300-zl/ Aktualnie znajduje się na niej bardzo dobry artykuł na blogu o tym jakie są dobre modele drukarek w cenie do 300 zł. Czym się kierować przy wyborze sprzętu dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Ostatnio akurat szukałem informacji odnośnie akcesoriów - konkretnie interesowały mnie taśmy do drukarek i sporo z nich znalazłem tu [link usunięty] Są tam sami znani i sprawdzeni producenci tacy jak TB Print, Activejet, Epson, HP Inc., OK. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Wydaje mi się, że najwygodniejsza opcją jest kupienie urządzenia wielofunkcyjnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2018 Do biura lepszym rozwiązaniem wydaje mi się zakup urządzenia wielofunkcyjnego. Chyba że potrzebujesz więcej niż jedną drukarkę, wtedy lepszym wyborem będzie zakup sprzętu osobno. Polecam wam zgłosić się do firmy http://www.as-mar.com.pl Oferują drukarki, kserokopiarki oraz inne urządzenia biurowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paweuek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2018 Myślę że lepiej jedno urządzenie, najlepiej z łącznością bezprzewodową żeby można było drukować z wielu komputerów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekKon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2018 Zależy od częstotliwości używania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach