Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 Zgadzam się w 100%. O zwierzęta trzeba odpowiednio dbać. Szczególnie jeśli trzymacie je w domu i przebywają z nimi dzieci, to powinniście zabierać psy na wizyty w takich salonach jak http://www.dagistyle.pl/ Bez tego nie ryzykowałbym dopuszczania maluchów do zwierzęcia. Chodzi przecież o higienę i bezpieczeństwo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 Marzy mi się buldog francuski... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja.ania 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2018 Kupując zwierzaka trzeba mieć na uwadze ewentualną alergię. Mój syn jest uczulony na kurz i alergolog powiedziała, że jeśli kupię cokolwiek futerkowego, to następna alergia jest nieuchronna. Prędzej czy później się pojawi. Ale są jeszcze rybki :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Zachęcam do wzięcia psa lub kota ze schroniska. Opieka nad zwierzętami uczy dzieci odpowiedzialności. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2018 Ja dwa lata temu wzięłam młodego kundelka ze schroniska. I nie żałuje tej decyzji, jest to bardzo kochany i wdzięczny piesek, który doskonale zaklimatyzował się w swojej nowej rodzinie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Ja nie mam bo nie mogę mieć z uwagi na okropną alergię. Niedawno natrafiłem na śliczne karmniki ze strony [link usunięty] i zamontowałem na balkonie. Przynajmniej mogę teraz obserwować ptaki z bliska, bo zawsze jakiś podleci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannica 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 Ja mam kotka:) na razie wynajmuję mieszkanie więc wzięłam ze schroniska małego kociaka chociaż docelowo myślę o psie, ale to dopiero jak uda mi się zamieszkać w domu gdzie taki pies będzie mógł się wybiegać i wyszaleć :) najwięcej porad i informacji czerpię z [link usunięty] tutaj też zamawiam online karmę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 A jaka karma jest najlepsza dla buldoga francuskiego? Co sądzicie o tej https://www.maxandmrau.pl/product-pol-887 ? Mój pies jest raczej wybredniacki i juz sam nie wiem co kupić, no a też chcę żeby odżywiał się zdrowo, nie chce karmić go paszą tylko dobrą karmą. No i karmicie psiaki suchą czy mokrą karmą? A może mieszacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2018 Ja mam dwie kotki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikabert90 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Pies to bardzo duża odpowiedzialność. Musisz pomyśleć też o tym, kto się nim zajmie, kiedy na przykład będziesz chciała pojechać z dziećmi na ferie na narty? Bo czworonogowi się raczej taki wyjazd nie spodoba. Polecam wtedy skorzystać ze specjalnych hoteli dla psów, na przykład U Zoopsychologa pod Warszawą, gdzie pieski mają zapewnione dogodne warunki i fachową opiekę ;) Na stronie [link usunięty] możesz zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2018 Według mnie jeśli masz warunki na posiadanie zwierzaka, to nie ma się nad czym zastanawiać! W końcu zwierzęta to najlepsi przyjaciele człowieka. Ja przygarnąłem mojego Tofika gdy znalazłem ogłoszenie na http://ogloszenia.nowysaczweb.pl/kategoria/zwierzeta/ . Ktoś chciał oddać małe szczeniaki w dobre ręce. I tak oto zostaliśmy najlepszymi przyjaciółmi i nie wyobrażam sobie już życia bez tej małej kuleczki! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitttka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2018 za dziecka ja i mąż wychowaliśmy się w swoich domach ze zwierzętam, też chcielibyśmy by nasza córa się wychowywała wśród zwierząt i myślimy na początek o myszoskoczkach i rybkach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach