Mati897 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Drukowałem ostatnio sporo w a3extra.pl i zdecydowanie mogę polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grigo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Pełno jest teraz stron, gdzie takie koszulki można kupić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2020 raven robi takie koszulki [link usunięty] pomysl czy na pewno nadruk czy moze haft, jest mocniejszy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2020 Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci ofertę firmy www.minicom.com.pl. Zajmują się haftem komputerowym, nadrukiem reklamowym i dystrybucją odzieży. Gwarantują wysoką jakość usług, atrakcyjne warunki współpracy oraz profesjonalną obsługę klienta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
todarek12 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2020 Nadruk na koszulce? A komu to potrzebne? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach