Mati897 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Drukowałem ostatnio sporo w a3extra.pl i zdecydowanie mogę polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grigo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2019 Pełno jest teraz stron, gdzie takie koszulki można kupić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2020 raven robi takie koszulki [link usunięty] pomysl czy na pewno nadruk czy moze haft, jest mocniejszy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2020 Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci ofertę firmy www.minicom.com.pl. Zajmują się haftem komputerowym, nadrukiem reklamowym i dystrybucją odzieży. Gwarantują wysoką jakość usług, atrakcyjne warunki współpracy oraz profesjonalną obsługę klienta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
todarek12 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2020 Nadruk na koszulce? A komu to potrzebne? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2021 Ja zamawiam zazwyczaj koszulki z nadrukiem od firmy www.odlewniamedali.pl. Najczęściej korzystamy z nich podczas targów pracy oraz imprez firmowych. Koszulki posiadają bardzo dobrą jakość, wysoką trwałość oraz ładny wygląd. Nawet po wielu praniach wciąż wyglądają jak nowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach