morgom 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Dobre szkolenia, które uczą nas jak dobrze wypadać na wystąpieniach publicznych i jak dobrze pracować w zespole przeprowadza firma http://www.personalreactor.pl Szkolenia przez nich organizowane pomogły mi i moim pracownikom w rozwoju firmy i pozyskiwaniu nowych klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Szkolenia pracowników to też zwiększanie ich wiedzy w zakresie chociazby biznesu przy pomocy serwisów takich jak [link usunięty] . Warto namawiać swój zespół do być lepszą wersją siebie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Wysyłanie pracowników na szkolenia to nie wszystko, dobrze samemu chodzić od czasu do czasu na różne szkolenia, również te z coachingu biznesowego, porpawią Twoje kompetencje menedżerskie i nadadzą Ci większych sił do pracy, zainteresuj się tematem, bo to podstawa dla przedsiębiorców http://www.joannakarpeta.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokMu88 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2018 Jeżeli właśnie szukacie dla kierowców, np. z zakresu ADR czy kursu obsługi cysterny to polecam kontakt z [link usunięty] oni prowadzą właśnie tego rodzaju szkolenia i jak najbardziej warto z nimi w tym zakresie współpracować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Ciekawe kursy oferuje firma http://www.szkoleniacentrum.com.pl, do której często wysyłam swoich pracowników. Oferują kursy dzięki, którym moi pracownicy zdobywają uprawnienia na wózki widłowe, ładowarki teleskopowe, podesty ruchome itp. Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szachmat89 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2018 A co powiecie na ofertę leadership-center.pl Obecnie coraz więcej pracodawców dostrzega duże korzyści z inwestowania w posiadane zasoby ludzkie. Coraz więcej firm decyduje się na tworzenie działów HR, których zadaniem jest między innymi budowanie ścieżki awansów i rozwoju pracowników. Jedną z najpopularniejszych form są szkolenia pracowników zewnętrzne lub organizowanie szkoleń wewnętrznych dla większej liczby pracowników. Jednak za inwestycję pracodawcy oczekują konkretnych korzyści dla firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekKon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2018 Takie inwestycje zawsze zwracają się długofalowo. Na pewno warto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2018 Oczywiście, że warto się szkolić. To zawsze poprawia jakość pracy, ułatwia pracę, są szkolenia zawodowe, szkolenia sprzedażowe, które zwiększają dochód w firmie. Warto moim zdaniem w takie szkolenia właśnie zainwestować, zwłaszcza jak mamy kilku handlowców w firmie. Tu polecam sobie sprawdzić ofertę fundacjafortis.pl organizują właśnie takie szkolenia. Cena dobra, wiedza praktyczna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2018 Jeżeli chcecie by wasi pracownicy zdobyli uprawnienia na wózki widłowe czy suwnice to polecam wam zgłosić się do firmy http://www.crevi-consulting.pl Wysyłam tam moich pracowników, którzy chcą zdobyć dodatkowe uprawnienia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OTVARTA 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2018 Cześć wszystkim właścicielom firm! Jeśli szukacie oszczędności do biura, to sprawdźcie ofertę nowego, polskiego operatora OTVARTA. Stałe IP oraz tanie abonamenty pomogą Wam zaoszczędzić na inne, ważne potrzeby. Sprawdźcie naszą stronę! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel757 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2018 Takie tematy zawsze mnie ratują. Te wszystkie odnośniki z pewnością się przydadzą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2018 Akademia Versum ma ciekawe rozwiązania dla menadżerów salonów kosmetycznych i fryzjerskich. Warto zaglądać regularnie na ich stronę https://www.akademiaversum.pl/ . Znajduje się tam bowiem inspirujący kurs dla managerów salonów fryzjerskich i kosmetycznych . Można się tam naprawdę sporo dowiedzieć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2018 Jak już jesteśmy przy kosmetyce to z kolei dobre kursy kosmetyczne organizuje wrocławski Perfect Glamour. Żona kończyła u nich niedawno kurs, ma zamiar skończyć jeszcze kolejne i w planach ma otwarcie własnego gabinetu. Teraz uroda ma większe znaczenie niż kiedyś, myślę, że salon kosmetyczny to moze być dobry biznes. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2018 Jeżeli szukali byście super miesca na szkolenie lub konferencję to zapoznajcie się z oferta hotelu Caspar w Jeleniej Górze. Hotel Caspar proponuje kompleksową organizację konferencji i szkoleń i w ofercie mają : wynajem Sali na potrzebę szkoleń, konferencji, spotkań biznesowych, catering w trakcie konferencji,biznes lunch w przerwie, oznakowanie organizacyjne sali,nowoczesne wyposażenie sali. Po konferecji można udać się do strefy spa na zasłużony relaks. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryszard.Polakowski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2018 A jeżeli chodzi o doszkalanie , szkolenie lub samo dokształcenie się to ja polecam kursy z zakresu komunikacji - obsługi klienta, rozwoju osobistego, prawa, administracji, sprzedaży - negocjacji, hr, rachunkowości, zarządzania projektami, bhp - ppż z firmy w Zielonkach pod Warszawą P&M Group . Warto zapoznać się z ich oferta na stronie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2018 Szkolenia dla pracowników, a nawet studia podyplomowe można sfinansować ze środków urzędów pracy w ramach Krajowego Funduszu Szkoleniowego. Można uzyskać nawet 100% dotacji. Chętnie pomogę w wypełnieniu wniosku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Jeśli właśnie chodzi o szkolenia dla diagnostów samochodowych polecam te z Pimot. Na ich stronie internetowej są wszystkie szczegóły. Mam kilku znajomych którzy takie szkolenia zaliczyli i dziś pracują jako diagności i są zadowoleni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2018 Jakby były wam potrzebne namiary na dobre szkolenia morskie, to koniecznie tu http://www.oszgm.com/ . Mają świetnych szkoleniowców i duży wybór kursów - medyczne, przeciwpożarowe, na ratownika morskiego czy dowodzenia siłownią na statku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlekomleko 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2018 Uważam, że należy dbać o stały rozwój swoich pracowników, dlatego regularnie korzystam z usług szkoleniowców z Vademecum. Poczytajcie sobie co mają w ofercie, a jest ona bogata. Ja zadowolony, pracownicy też, więc czego chcieć więcej. Ich strona - https://www.vade.com.pl/. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miska85Miska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2018 Ja osobiście polecam i rekomenduję szkolenia sprzedażowe w Fundacji Fortis bardzo łatwo ich odszukać w sieci. Firma z dużym doświadczeniem i naprawdę osobami, które mają wiedzę na temat technik sprzedaży, a sprzedaż w każdej firmie przecież jest bardzo ważna. Polecam zainwestować w szkolenie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2019 Słuszna inicjatywa, w pracowników warto inwestować. Nasza firma wielokrotnie korzystała z usług Marcina Mańki z Akademii Komunikacji i Wizerunku, jednego z najlepszych trenerów szkoleniowych w kraju ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2019 Osobiście, w dobie RODO polecam szkolenia związane z wszelkimi aspektami bezpieczeństwem informacji. Niby wszyscy wiemy o co chodzi, ale zawsze jak wyjaśni specjalista i można zadać pytania, to wszystko się wyjaśnia. Polecam https://4telpartner.pl/oferta/ - profesjonaliści. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marianna33Marianna 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2019 Ja również polecam szkolenia w Fundacji Fortis w Katowicach bo prowadzą bardzo ciekawe i przydatne szkolenia z różnej tematyki. Osobiście jestem zainteresowana szkoleniem, które odbędzie się 17 czerwca z tematyki “ Redukcja stresu i poprawa jakości życia w sytuacjach społecznych”. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2019 Warto szkolić nie tylko pracowników ale i siebie:) Ja się wybieram na szkolenie Roberta Kiyosaki w Warszawie! Takiej okazji chyba więcej się nie wydarzy... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogus5517 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2019 bylem raz u Kiyosakiego to calkiem fajne szkolenie, fajne kontakty zdobylem wiec w sumie duzo podstawy ale jest tez duzo ludzi to jak ktos chce zdobyc kontakty biznesowe to fajna opcja jest, poelcam tez rozne szkolenia u Fortis Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach