koczynkowy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2020 Ja używam oprogramowania [link usunięty] i sam sobie robię księgowość. Polecam każdemu kto ma taką opcję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola42 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2020 Ja już drugi rok jestem klientem biura Gama z Warszawy i bardzo ich polecam, mają duże doświadczenie i zajmują się wszystkim, także nie muszę się martwić kwestiami podatkowymi. Takie rozwiązanie wydaje mi się jednak najbezpieczniejsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate444 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2020 Moją księgowością zajmuje się GAMA z Warszawy. Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością, nigdy nie było żadnych problemów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amanda kisah 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2021 We are very hands on with our French Bulldog puppies from the time they are born until they are in your loving arms! French Bulldog puppies may look tough on the outside, but inside they are lovable, soft, caring and easygoing. These dogs spread the good vibes wherever they go. Outgoing and open, they love nothing more than to cuddle on the couch, romp on the carpet or play in the yard. Boasting unlimited energy, they sometimes have no idea when (or how) to stop their motors. Email: [email protected] Website : bradfrenchbulldogpuppies. com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach