iwonaa92 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Jakiej szczoteczki używacie do mycia zębów? Elektrycznej, czy tradycyjnej? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hhenryk88 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2016 Moim zdaniem szczoteczka elektryczna jest lepszym wyborem - dokładniej czyści zęby. Jedyna wada takiej szczoteczki to cena, choć niektóre można kupić już za kilkadziesiąt zł. Ja mam szczoteczkę Oral B - mają chyba najlepsze szczoteczki nar rynku. Tutaj http://zdrowszyusmiech.pl/szczoteczka-elektryczna-oral-b-najlepsza-szczoteczka-elektryczna-dostepna-na-rynku/ jest obszerne porównanie najpopularniejszych modeli tej firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2018 Jeśli chcecie kompleksowo zadbać o swoje zęby, to warto zainwestować w szczoteczkę soniczną. Fajnie się sprawdza Oxygen O-Sonic . Jest ultraszybka, a przez to jej ruchy wywołują efekt kawitacji. Jest to prosty sposób na to, aby mieć naprawdę ładne zęby bez żadnych osadów. Tutaj https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Oxygen-Biala-szczoteczka-soniczna-O-Sonic/2505 można dowiedzieć się więcej na temat tego modelu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 ja mam tradycyjną nie lubie elektrycznych Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojciaczek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2018 zdecydowanie elektryczna. Zęby czystsze i mniej się psują Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2018 A ja jestem szczoteczkowym tradycjonalistą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Elektryczna, pod warunkiem, że końcówki będą dobrej jakości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2018 Soniczne szczoteczki wymiatają! Czyszczą znacznie dokładniej. Mój kolejny nabytek to ten model https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Gold-Black-ekskluzywna-szczoteczka-soniczna-do-zebow-NOWOSC/2645 Seysso Gold Black. Idealny dla osób, które stale walczą z kamieniem, ale nie tylko. Wreszcie moje zęby wyglądają perfekcyjnie. Zero osadu i są takie mega gładkie jak je dotykam językiem. Szczoteczka ma 5 programów czyszczenia, więc można ją dopasować do swoich potrzeb. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2018 Zdecydowanie soniczna jest podobno najlepsza, delikatniejsza od zwykłej elektrycznej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
altaar 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2018 Elektroniczna - odkąd zacząłem używać nie ma opcji, żeby wrócić do tradycyjnej. Tylko faktycznie największe znaczenie mają końcówki. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Od zawsze używałam tradycyjnych szczoteczek, elektrycznej nigdy nie miałam, poza tym mam problemy z dziąsłami i nie chciałabym ich dodatkowo podrażniać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dingrell 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Ani ta, ani ta, tylko soniczna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam7chr 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Ja używam na zmianę, rano tradycyjna, wieczorem elektryczna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja.kaja85 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Elektryczna..... jest niestety różnica...Moje dziecko nawet ma elektryczną bo zwykła nie chciał a myć ząbków. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kar0l0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2018 Ja zdecydowanie wolę elektryczną! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2018 Myślę, że wielu z Was w wyborze może pomóc ten artykuł https://www.shop-dent.pl/pl/c/Szczoteczka-soniczna/1638 . Jest tam sporo cennych informacji. Ja zawsze przy wyborze szczoteczki stawiam na jakość. Lubię mieć ładne zęby bez osadu. Rewelacyjnie się czuję jak są gładkie jak przejeżdżam po nich językiem. Warto inwestować w jakość, bo w ten sposób można zaoszczędzić na dentyście :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach