jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Macie jakieś swoje ulubione typy kaw? Czy w ogóle pijecie coś takiego w pracy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Ja głównie piję herbatę, kawę rzadko, ale jeśli już to Lavazzę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handlara 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Ja tak nie specjalnie przywiązywałam do tego wagę, ale jakiś czas temu miałam okazję testować różne inne kawy i muszę przyznać, że trochę mi się gusta pozmieniały. Na przykład jest w Carrefourze taka marka Cofee Rebels. Jest kilka typów tych kaw, np. tokijska. Mają ciekawy pomysł na opakowania, bo znajdują się tam cytaty ludzi z różnych miast na świecie. Sama kawa natomiast ma wiśniowy posmak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktoria 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 a ja uwielbiam kawę rozpuszczalną ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2017 Ja z kolei pijam kawy zamawiane ze srony internetowej Kawa Fogo. Nie chodzi tylko smak, ale o to że mają też bardzo łagodne dla żołądka. Dla mnie kawa w domu to eksperymenty, celebracja, relaks i rodzaj hobby. Dla wielu różna kawa pasuje do różnych warunków, miejsc i wydarzeń, ale ja najczęściej jeśli mam wybór to wybieram Fogo Brasil Santos Colombia Exelso. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 kawa z pianką, tylko taka :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topole100 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Do pracy to jak najtańsza :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diarom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Jaki macie ekspres? Od tego trzeba zacząć ;) jeżeli jeszcze nie macie to polecam zajrzeć do poradnika zakupowego [link usunięty] może z niego coś wybierzecie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 Ja ostatnio zagustowałam w kawie Tchibo Exclusive. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 Jacobs albo inka, serio lubie inkę:D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 OStatnio u mnie w pracy mało kto pije kawę. Ja zastanawiam się nad zakupem yerba mate. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deriki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 Yerba Mate to fajna sprawa ale kawy nic nie zastąpi. _______________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2018 Do ekspresu firmowego to najlepszą będzie kawa Riposso BIANCO 100% ARABICA . Bardzo fajnie się sprawdza. Nie kosztuje wiele, a smakuje naprawdę niesamowicie. Warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem zwłaszcza, że nie jest zbyt kosztowna. Obecnie tutaj https://www.czaskawy.pl/riposso-bianco-1kg-kawa-ziarnista można ją kupić ze sporą zniżką. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werti 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2018 Kawa super, ale nie jestem znawcą niestety. Pije to, co akurat jest :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesior 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 hehhe ja tez na Ince teraz bo detoks robię Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona01 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2018 U nas w pracy jest sypana do ekspresu ziarnista lavazza i mnie smakuje Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werti 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Dnia 28.06.2018 o 02:29, grzesior napisał: hehhe ja tez na Ince teraz bo detoks robię Ostatnio słyszałam, że podczas palenia, jakaś niezbyt przyjazna substancja się wytwarza. Nie wiem, czy w to wierzyć, bo zawsze wierzyłam, że inka jest bardzo zdrowa Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariuszsasak89 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Moja ulubiona to Lavazza Dolce, do tego nowy ekspres i można się delektować smakiem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Kawa rozpuszczalna :) [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2018 Ostatnio zakupiłem ekspres do kawy od firmy http://www.ekspresydokawy.pl do mojego biura. Firma ta zajmuje się też sprzedażą kawy. Mają bardzo dobre produkty, więc polecam wam zakup kaw i ekspresów od nich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eulalia19 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2018 mielona na swieżo z ziaren Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2018 Illy Expresso medium roast - najlepsza :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luken 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2018 ja na przykład uwielbiam pić w pracy kawę zbożową Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola_na_wydaniu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2018 Kocham Lavazzę, ale taka pije tylko w domu....a w pracy niestety rozpuszczalną crema.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2019 Powiem wam szczerze, że skoro jesteście takimi kawoszami to na pewno spodoba się wam oferta sklepu https://cupandyou.pl/ . Mają tutaj bardzo duży wybór różnych ciekawych i bardzo dobrych kawa, więc jesli zalezy wam na na prawdę jakims niepowtarzalnym smaku to jestem pewny, że znajdziecie go właśnie tutaj Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach