arek32 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Jest to możliwe, ale nasze ciało będzie się przez to zmieniało na niekorzyść. Lepiej połączyć dietę z ćwiczeniami. Jeśli chcemy szybko osiągnąć upragniony cel, to warto sobie zrobić badania genetyczne w DF Medica. Wyniki pozwalają optymalizować dietę i treningi. Z tego typu rozwiązań korzystają już sportowcy i celebryci. Osobiście uważam, że jest to świetny pomysł! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karina21 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Po ciąży musiałam zająć się porządnie moim kręgosłupem. Po zabiegach, masażach przyszła kolej na gimnastykę Zdrowy Kręgosłup no i tak przy okazji ćwiczeń na kręgosłup schudłam. Fajna sprawa polecam. Jak ktoś z okolic Trójmiasta [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2017 Kup sobie takie kapsułki http://amlanforte.com/artykuly/metamorfozy. Jednak myślę że jakiś dłuższy spacerek jednak by się przydał. Zawsze to nawet lepsze dla zdrowia. Kapsułki są z naturalnego wyciągu więc nie musisz się obawiać skutków ubocznych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2017 ja jestem na diecie od miesiąca i i bez żadnych ćwiczeń schudłam już 7kg hakiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2017 O nie, tyle to schudłam raz tylko w tak krótkim czasie ale do tego miałam http://therm-line.com/therm-line-fast i ćwiczyłam po 15 min dziennie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manila 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 Dobrym rozwiązaniem jest [link usunięty] można sobie poczytac iwybrać co nam osobiscie najlepiej odpowiada Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2017 zacznij się ruszać, polecam też liczyć kalorie, chyba że karmisz piersią, widziałąm gdzieś na googleplay fajną aplikację do liczenia kcal w ciągu dnia, wprowadza się do niej produkty i wiesz ile zjadasz. Przeczytaj sobie o tym jak liczyć kalorie na [link usunięty] fajny artykuł. ja wyliczyłam, że dla mojego trybu życia, aby spalić tygodniowo 1kg, muszę jeść 1200 kcal. nie chodzę głodna, i faktycznie chudnę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2017 Moim zdaniem ćwiczenia są obligatoryjnie. Zerknijcie sobie na artykuł tutaj - http://vitio.pl/african-mango/cwiczenia-na-odchudzanie . Moim zdaniem najlepsze jest kombo - ćwiczenia + dieta + suplementy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2017 Odchudzaliście się kiedyś z http://www.twojanowafigura.pl ? Czy przyniosło pozytywne skutki? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Uważam, że najlepsze efekty można uzyskać, jeśli ćwiczymy, stosujemy dietę i bierzemy odpowiednie suplementy. W przeciwnym wypadku trudno nam będzie pozbyć się szybko zbędnych kilogramów. Na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.nowafarmacja.pl/ i sprawdzić jakie suplementy są obecnie na rynku dostępne i w które warto zainwestować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olifka0 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2017 Da się schudnąć, ale to "nowe ciało" będzie bardzo obwisłe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2017 Moim zdaniem nie da się schudnąć od tak sobie,trzeba ćwiczyć i trzeba stosować zbilansowaną dietę,najlepiej taką,którą ułoży nam specjalista od odżywiania.Posiłki przygotowywane powinny być tylko pod daną osobę,pod jej preferencję i oczekiwania.Takie warunki doskonale spełnia catering pudełkowy [link usunięty] Warto przyjrzeć mu się bliżej,warto poznać szczegóły diety pudełkowej.Jest ona nie tylko zdrowa,zbilansowana ale też łatwa w zastosowaniu dzięki temu,że jest nam dostarczana w dowolne miejsce , w którym danego dnia się znajdujemy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virtek2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2017 Poczytaj sobie o diecie dr Drągowskiej , Szostak z polsatu na niej schudla bardzo duzo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Po prostu mniej jeść i uważać co się je, tyle. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Dieta jest ważna. Jednak ćwiczenia są ważne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Moim zdaniem odchudzanie bez ćwiczeń nie ma większego sensu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2017 Chudnąć bez ćwiczeń? Ha, każdy by tak chciał! Nie ma tak łatwo! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasha72 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Właśnie, że jest tak łatwo. Kluczem jest dieta. Ja schudłam 12 kilogramów już łącznie, korzystając z diety redukcyjnej. Zamawiałam pudełka z jedzeniem - tzw. catering dietetyczny. Wiele firm ma taką ofertę, dostajesz na każdy dzień 5 posiłków, trzeba jeść regularnie i nie podjadać między posiłkami. Trzeba też oczywiście pić wodę. https://www.maczfit.pl/ moim zdaniem ma firma Maczfit i właśnie tę firmę mogę z czystym sumieniem polecić :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ważniak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2017 Odchudzanie bez ćwiczeń? Chyba w marzeniach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2017 Przecież da się schudnąć bez ćwiczeń, co wy gadacie za głupoty... [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamaja 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2017 hej, schudną bez ćwiczeń idzie np. [link usunięty] ( osobiście ja skorzystałam ) ale jednak mimo wszystko oczywiście trzeba dbac o siebie po zabiegu żeby nie było efektu jojo ;) Ja pozbywałam sie oponki na brzuchy nie ważne co i jak robiłam zawsze było w końcu sie zdecydowałam na Kriolipoliza i za działało !! Polecam ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2017 Warto pomyśleć o odchudzaniu bez ćwiczeń jak się ma dobrze oczyszczony organizm. Warto tutaj pomyśleć też o napojach i produktach naturalnych. Ja lubię np. te: [link usunięty] . Sprawdzają się fajnie podczas odchudzania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glosikx00 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Co do odchudzania to zajrzałam na [link usunięty] i dowiedziałam się kilka faktów co do odchudzania za pomocą tabletek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Ja zamawiam catering dietetyczny z [link usunięty] i ładnie chudnę, kilogramy lecą, ale aby ciało nie traciło jędrności, to dodatkowo chodzę ostatnio regularnie na basen, aby też ruch był elementem mojego zdrowego trybu życia :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaska 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 No nie wiem czy takie odchudzanie jest dobre dla organizmu... O ile faktycznie waga może spadać, to może się okazać, że podczas jakiegokolwiek wysiłku spalamy mięśnie, a tłuszcz dalej się odkłada. Odrobina aktywności fizycznej raczej nikomu nie zaszkodzi (no chyba, że ktoś ma jakieś lekarskie przeciwwskazania). Poza tym nie chodzi o to, żeby od razu każdy uprawiał cross fit, na początek wystarczą mniej intensywne ćwiczenia, dostosowane do możliwości organizmu. No i oczywiście zbilansowana dieta, a nie tylko listek sałaty i woda na cały dzień :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach