jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2016 Co myślicie o tym, żeby dać dziecku w prezencie komunijnym tablet? Tutaj: http://www.morele.net/wiadomosc/tablet-dla-ucznia-i-studenta-jaki-najlepszy-jak-wybrac/1481/ czytałam o czymś takim. Są tam wskazówki jakie modele warto wybrać jeśli zależy nam, żeby to było coś, co nada się nie tylko do rozrywki, ale też do nauki. Ja z kolei cały czas się waham, czy to dobry pomysł na prezent. Co sądzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2016 Moim zdaniem to dobry pomysł. My też kupowaliśmy w tym roku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2016 Mnie czeka komunia za rok i chyba też będę tablet kupować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2016 Może lepszym pomysłem będzie zakup laptopa http://techfresh.pl/jaki-laptop-na-prezent-ranking-5-najlepszych-modeli/ Dla dziecka, to bardziej praktyczne urządzenie od tableta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2017 Ja nie jestem zwolennikiem dawania dziecku elektroniki na prezent komunijny. Zorganizowałem mu za to dzień pełen atrakcji. Między innymi wynająłem animatorów od Wrocławskiej firmy http://www.kaczki-dziwaczki.pl, którzy zabawiali dzieci na przyjęciu komunijnym. Polecam wam ich, jeżeli chcecie organizować przyjęcie komunijne, urodziny dziecka lub inną imprezę dla dzieci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilczyca84 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2017 Kupiłam mojemu chrześniakowi tablet i mało nie wyskoczył z lakierek, tak się ucieszył! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Ja też bym kupiła laptopa. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2018 Uważam, że bardzo fajne pamiątki kościelne można znaleźć w https://www.swietymarek.com/obrazki-srebrne.html . Według mnie można znaleźć tutaj naprawdę fajne prezenty na różnego typu okazje, więc może także i wam spodoba się ich oferta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Mój chrześniak był mega szczęśliwy, gdy dostał tablet! Jeśli uzgodnisz ten prezent z rodzicami i się zgodzą, to kupuj. Nie znam dzieciaka, który byłby niezadowolony:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Współcześnie wszystko ewoluuje... Z jednej strony prezenty dawane dzieciom, z drugiej - sama impreza komunijna, nieraz prawdziwe przyjęcia z pompą. Także [link usunięty] są nieraz bardzo wytworne i eleganckie. A wracając do tableta... moim zdaniem OK, choć ja wolałabym, aby moje dziecko dostało tradycyjny rower :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Takie prezenty dawane na komunie chyba juz nikogo nie dziwią. Nawet można znaleźć w internecie porady https://www.morele.net/wiadomosc/jaki-smartfon-do-1000-zl-kupic-jak-wybrac-jakie-parametry/1419/ jaki telefon lub tablet do konkretnej kwoty najlepiej kupić. W takich przypadkach chyba warto z nich korzystać. Jak uważacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszak81 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 Jak dla mnie najlepszy rozwiązaniem jest powrót do przeszłości. Tak jak kiedyś podarować zegarek i rower. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jonagold 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2018 Tablet jest już raczej melodią przeszłości. JEżeli chcemy koniecznie dać drogi prezent lepszy będzie dobry smartfon (ma wsyztskie funkcjonalności tabletu) albo laptop (moze być z funkkcją dotyku) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Dnia 31.01.2018 o 15:55, balbinkaa napisał: Współcześnie wszystko ewoluuje... Z jednej strony prezenty dawane dzieciom, z drugiej - sama impreza komunijna, nieraz prawdziwe przyjęcia z pompą. Także [link usunięty] są nieraz bardzo wytworne i eleganckie. A wracając do tableta... moim zdaniem OK, choć ja wolałabym, aby moje dziecko dostało tradycyjny rower :) Zgadzam się, teraz wszystko wygląda inaczej niż przed laty, przyjęcia komunijne to już prawdziwe bankiety. Ale moim zdaniem tablet to też fajny pomysł na prezent, jeśli tylko pod mądrym nadzorem rodziców :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
witek72 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Wiadomo komunię ma się raz w życiu, ja swojemu chrześniakowi kupuję [link usunięty] + do tego jeszcze kasa do koperty :D Wiem że pieniądze się rozejdą a taki praktyczny zestaw głośników zostanie na lata. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka_kolorowanka 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Jak dla mnie to pzesada - tzn kupowanie takich drogich prezentów na komunię Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnik 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Dnia 3.02.2018 o 16:50, miszak81 napisał: Jak dla mnie najlepszy rozwiązaniem jest powrót do przeszłości. Tak jak kiedyś podarować zegarek i rower. Problem w tym ze dzieciaki nie bardzo chcą chodzić teraz w zegarkach;) A rowery większość z nich ma. Mój chrześniak ma komunię w maju i kupiłam mu drona na [link usunięty] Myślę ze to fajny pomysł i ma co robić "powrotów do przeszłości" w kwestii prezentów bo przeciez świat idzie do przodu:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegeKsawery 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 W sumie lepszy tablet niż komputer. Cóż niestety teraz jest moda na dość drogie prezenty co według mnie jest totalnie bez sensu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GosiaMX 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Dnia 27.02.2018 o 20:03, agnik napisał: Problem w tym ze dzieciaki nie bardzo chcą chodzić teraz w zegarkach;) A rowery większość z nich ma. Mój chrześniak ma komunię w maju i kupiłam mu drona na [link usunięty] Myślę ze to fajny pomysł i ma co robić "powrotów do przeszłości" w kwestii prezentów bo przeciez świat idzie do przodu:) Tutaj masz w 100% racę świat idzie do przodu i od nas też tego wymaga, w kwestii prezentów również nie warto zostawać w tyle. Ja planuję chrześniakowi kupić w tym roku aparat na komunię. Chłopak ma naprawę talent do robienia zdjęć więc taki sprzęt będzie idealny na prezent. Widzę że e-oko posiada w ofercie też aparaty muszę zerknąć dokładniej na ofertę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2018 Wiem, że ciężko się postawić światu i nie ulec w kwestii prezentów, ale nie jestem zwolenniczką kupowania tabletów, telefonów itp. Aparat jest dla mnie dużo lepszym pomysłem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropka45 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2018 A nie lepiej aparat? zerknij sobie na oferte sklepu e-oko.pl masz tam spory wybór aparatów znanych marek. Sama kupowałam do firmy aparat za ok 12tyś na raty oczywiście ale już zostały spłacone. Aparat bardzo dobrej jakości zdjęcia wychodzą świetne, dodatkowo sklep oferuje dogodne raty dla klienta jak i leasing. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryszard.Polakowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Jeżeli juz to ja bym kupił laptopa ..... bo to się przyda dziecku do nauki a tablet to tylko do oglądania filmow kub nie wiadomo czego. Mojemu synowi chrzesni kupili na komunie rower i to tez jest jak la mnie fajny prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goito 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2018 W dzisiejszych czasach tablet to normalka jako prezent. Tablet jako zabawka to wciąż fajny pomysł. Szczególnie teraz, gdy dość mocno staniały Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zux 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Ja właśnie rozważam kupno tabletu na prezent komunijny, mam już nawet upatrzony model - Smartview 8 LTE- i ostatecznie chyba go kupię :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzaax 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2018 Dnia 2.05.2018 o 06:59, zux napisał: Ja właśnie rozważam kupno tabletu na prezent komunijny, mam już nawet upatrzony model - Smartview 8 LTE- i ostatecznie chyba go kupię :) Muszę przyznać, że całkiem fajny model. Kupiłaś? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach