zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2016 Macie pomysły na jakieś rozrywki organizowane w ramach spotkania integracyjnego? Spotkanie ma obejmować całe rodziny więc zależy mi na rozrywkach, które będą odpowiednie dla osób w każdym wieku. W oko wpadła mi gra GamesBall http://www.gamesball.pl. Może miał ktoś z nią kontakt? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2016 Ja w to nie grałam. Najlepsze są chyba sportowe konkurencje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2016 Paintball jest bardzo popularny na takich wyjazdach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2016 Ja grałam :) Rewelacyjna sprawa. Szczególnie panom się podobała, ale nie powiem, że mi nie przypadła do gustu, bo też świetnie się bawiłam. Gra jest prosta więc dzieciaki też sobie poradzą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2016 Mnie przychodzi do głowy pomysł na PaintBall, ale nie wszyscy to lubią, więc trzeba podpytać zespół. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2016 Paintball przy całych rodzinach raczej odpada. Trzeba brać pod uwagę to, że mogę być dzieci w różnym wieku, a to niezbyt bezpieczna zabawa. Ten GamesBall to fajna opcja. Można jakieś zawody drużynowe urządzić, z pucharami, medalami i nagrodami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2016 ja paintball nie lubię, nie jest to dla mnie rozrywka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia4012 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2016 I ja podobnie. Jako kobieta nie wyobrażam sobie biegania i strzelania z kulek. A już na imprezie z dzieciakami to w ogóle. Ale taki GamesBall może być ciekawy. Przede wszystkim bezpieczny i prosty w obsłudze więc nikt nie będzie się denerwował, że nie ogarnia zasad. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2016 ja paintball nie lubię, nie jest to dla mnie rozrywka Też nie lubię paintballa. Ostatnio grałam w to na wyjeździe integracyjnym i dostałam parę razy w głowę... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek32 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2016 Ja też uważam, że lepszy taki GamesBall niż gry typu paintball. Jak widać po postach, panie przy takich strzelankach raczej by się dobrze nie bawiły. Nie wspominając o dzieciach. A taki GamesBall uniwersalny - dla każdego, a przy tym bezpieczny i z odpowiednią dawką emocji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr21 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2016 Paintball jest bardzo popularny na takich wyjazdach. najlepiej skontaktować się z agencją, która organizuje wyjazdy integracyjne, w tym paintball. Tutaj est taka agencja http://krokodyl-imprezy.pl/paintball/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2016 Jak dla mnie, to nigdy więcej paintball. Szef chce zorganizować zimowy wypad integracyjny, to też niezły pomysł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2016 O, rzeczywiście ciekawy pomysł. Wyjazd na narty? A może inne zimowe rozrywki? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2016 Wyjazd na narty? Bardzo zaskakujące! My z firmą jeździmy zazwyczaj gdzieś w góry na dwa dni, ale wiosną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2016 ja byłam na takiej imprezie integracyjnej, gdzie zabawy wyciskały z nas siódme poty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika66 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2016 Na pewno w czasie imprez integracyjnych powinno się jednak robić ciekawe rzeczy, zamiast zasiadać za stołem bankietowym. Poza tym myślę sobie, że warto zadbać także o to, aby miejsce w jakim będzie odbywało się takie spotkanie firmowe, było możliwie jak najbardziej atrakcyjne. Sama postawiłabym na http://www.arlamow.pl/konferencje i hotel Arłamów, gdzie można bardzo miło spędzić czas w jednym z najpiękniejszych regionów naszego kraju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2016 Paintball jest fajną opcją na wyjazdy integracyjne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 mnie na ostatniej imprezie integracyjnej strasznie wymęczyli - paintball, park linowy, gry i zabawy zespołowe, marsz na orientację. Wróciłam do domu wymordowana jak złoto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El_Toro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2016 Paintball jak już parę osób wspomniało. Świetnie integruje zarówno część żeńską jak i męską :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2016 to zależy ile osób jedzie i gdzie, wtedy można coś fajnego wymyślić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Miejscówka w Bieszczadach - https://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Możecie się spodziewać atrakcji na full. Zresztą - tam jest lista pozycji. I teraz porównajcie sobie jak wygląda sytuacja w poszczególnych przypadkach. Przecież w mieście za sam hotel zapłacicie tyle samo, co u nich za wypasioną imprezę. Czy tak nie będzie lepiej? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekwtak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Właśnie zastanawiam się nad zorganizowaniem takiej imprezy dla około 20 osób, ale trochę nie mam na to pomysłu, ani nawet chęci, brak mi na to czasu. Kolega zaproponował, żeby zlecić organizację takiej imprezy firmie, która się tym zajmuje. Polecił mi jedną z nich [link usunięty] Co radzicie, organizacja na własną rękę czy oddanie tej sprawy specjaliście? Organizowaliście imprezy tematyczne, czy tylko spotkanie w knajpie, jak to u Was wygląda? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2017 Wiadomo, że przecież każdy może dobrać sobie taką rozrywkę, która sprawia mu najwięcej przyjemności. Jeśli lubicie próbować nowych rzeczy, to polecam Wam wybrać na weekendowe popołudnie http://parklinowyjachranka.pl/. Tam będziecie w stanie spędzić czas w bardzo przyjemny sposób. Polecam Wam takie rozwiązanie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek23 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2017 Miałem kiedyś świetna wycieczkę interakcyjną - regaty żeglarskie, przejazdy na skuterach wodnych :) Dobra zabawa połączona z aktywnością fizyczną. Organizowała to agencja eventowa [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2019 Moim zdaniem warto wybrać się do takiego parku rozrywki - https://www.tepfactor.pl/. Jak ktoś jest z Warszawy lub okolic to zdecydowanie polecam. Będziecie się świetnie bawić 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach