handlara 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Jakiej marki produkty najlepiej będzie wybrać jeśli potrzebna jest nam przenośna pamięć? Możecie coś polecić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagielonka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2016 Mi przychodzą do głowy tylko dwie takie marki. Z czego jedna to Kingston. Tutaj: https://www.morele.net/kategorie/producenci/kingston-110/ piszą o tym trochę więcej. Ogólnie nie specjalnie interesuję się takimi gadżetami, ale tego typu stronki zazwyczaj pomagają podjąć jakąś decyzję odnośnie zakupu takich sprzętów. Na pewno nie zaszkodzi sobie tam zajrzeć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamW 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2016 Tez jestem za kingstonem, to solidna firma Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2016 Ja też mam zewnętrzną pamięć z Kingstona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach