MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Polecam opakowania z nadrukiem. Zapakujesz asortyment a dodatkowo każda reklamówka lub torba będzie Twoja wizytówką. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bizoo34 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 Według mnie wszystkie formy reklamy drukowanej typu foldery i ulotki promocyjne dobrze się sprawdzają. Sam ostatnio drukowałem materiały reklamowe i mogę Ci polecić dobrą, tanią drukarnię - [link usunięty] - oferują wysokiej jakości druk cyfrowy, offsetowy i wielkoformatowy w niskich cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romek31 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2017 A jaka to firma? Pomyśl nad reklamą w internecie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2017 Też uważam, że dobrze przeprowadzona kampania internetowa daje wielkie efekty. Nawet gdy prowadzi się niewielkie przedsiębiorstwo. Moim zdaniem warto skorzystać w tym temacie z usług [link usunięty] gdzie mają doświadczenie w reklamowaniu niewielkich firm jak i dużych. Wiadomo, że firmy działające tylko lokalnie potrzebują inaczej skonstruowanej kampanii reklamowej niż firmy działające na skalę krajową lub większą. trzeba umiejętnie dopracowywać obie kampanie i wiedzieć na co w nich zwrócić uwagę. I właśnie dlatego warto wziąć firmę z doświadczeniem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2017 Moim zdaniem bardzo skuteczny jest https://inbmarketing.pl/marketing-internetowy-oczami-ekspertow/ i na nim warto się skupić. Skorzystaj z pomocy profesjonalnej agencji. Sama mam mała firme i promuję ją głównie w internecie, klientów jest sporo, nie mogę narzekać. Myslałam jeszcze o reklamie lokalnej ale chyba póki co sobie odpuszczę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszałłek Opałłek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2017 Dnia 25.11.2016 o 14:42, nataliaa873 napisał: W przypadku małej firmy formy promocji są ograniczone … tylko i wyłącznie dostępnym budżetem oraz granicami marzeń, oczekiwań, czy wyobraźni osoby pragnącej skorzystać z reklamy. Ale od początku… . Czego dowiedzieliśmy się o firmie, oprócz tego, że ma zamiar się reklamować? Że jest „mała”. Zero informacji w jakiej branży. Mała pracownia jubilerska z tradycjami w dobrym punkcie miasta, a małe stoisko, przy jednym z wielu wyjść galerii handlowej, to raczej różnica. A poza tym, po co to stygmatyzowanie słowem mały (dobre w wielu spamerskich informacjach o powiększaniu)? Swego czasu, szukając pracowników na stanowiska robotnicze, rozmawialiśmy z potencjalnymi zainteresowanymi, również przez telefon. Wśród wielu mniej lub bardziej rozsądnych pytań, zdarzało się od czasu do czasu i takie: A czy firma jest DUŻA? Moja odpowiedź, stała i jak najbardziej poważna, była niezmienna. Oczywiście. Produkcja mieści się na parterze, a ja rozmawiam z Panią/Panem znajdując się w pokoju na piątym piętrze. A co do meritum pytania. Reklama w Internecie, to obecnie konieczność, zarówno w wymiarze ogólnopolskim, jak i lokalnym. Bum na social media sprawił, że nie koniecznie należy zaczynać od kupowania domeny, poszukiwania wykonawcy strony i opłacania hostingu. Na początek wystarczy profil na F wspomagany „pomysłem na…” z użyciem telefonu – zdjęcia, filmiki – tu można wykorzystać kanał na YT, w dobie społeczeństwa nie czytającego, ale oglądającego. A, gdy nadejdą pierwsze zyski, warto zadbać nie tylko o budowę, ale i o rozwój swej marki. I pomyśleć o stworzeniu własnej maskotki, na przykład w takiej postaci, jak [link usunięty] , które będą rozdawały, wskazane przez poprzednio zabierających głos ulotki lub gadżety Wasz życzliwy Koszałłek Opałłek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mett34 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Według mnie marketing internetowy obecnie bardzo dobrze się sprawdza. Sam promuję się głównie przez internet poprzez reklamy Google AdWords i muszę przyznać, że jest bardzo skuteczna. Jeśli także, chcesz samodzielnie reklamować się w internecie to mogę polecić Ci dobre szkolenia z zakresu reklamy internetowej - [link usunięty] - prowadzone są przez certyfikowanych trenerów Google Adwords, którzy krok po korku nauczą Ci jak korzystać z możliwości jakie daje Google AdWords. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2017 Pomyśl o jakiś gadżetach fajnych dla klientów, oni doceniają i zapamiętują sobie takie rzeczy. Zwłaszcza jak są porządne, u nas się na przykład sprawdziły pokrowce na ubrania od http://www.izisport.pl/ na tym nadrukowane jest logo firmy. Zawsze podoba mi się zaskoczenie klientów że takie fajne rzeczy dostaja Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Wydaje mi sie, że wszystko zależy od klienta- bo jeśłi działasz na rynku lokalnym i sprzedajesz lokalne produkty to tradycyjna reklama bedzie ok ( czyli ulotki, reklama w radio ). Jeśli chcecie działać na rynku ogólnopolskim to raczej internet i dobre pozycjonowanie, fb i blog. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) W dzisiejszych czasach ja bym stawiał raczej na reklamę internetową. __________________ [link usunięty] [link usunięty] Edytowano Październik 17, 2017 przez artux Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2017 Na pewno warto jeździć na targi branżowe. Można się tam pokazać, nawiązać kontakty i przede wszystkim się wypromować. Oczywiście, aby osiągnąć cel, to potrzebujemy wypasionego stoiska. Z tego co wiem, to ta firma http://brandcreation.pl/oferta/ na swojej stronie ma pokazane ciekawe rozwiązania. Warto sprawdzić jej możliwości w tym zakresie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaś Fasola 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 Wyjdź do ludzi. Marketing bezpośredni jest krępujący, ale to bardzo skuteczny sposób. Szczególnie, jeśli w ramach promocji dasz ludziom coś za darmo :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuba.Rak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2017 Reklama w internecie to chyba na dzień dzisiejszy najlepszy sposób reklamy. Oczywiście wiele zależy od rynku, profilu działalności firmy czy miejscowości ale dobra agencja zbada temat i dopasuje najlepsze formy reklamy oraz jej zakres. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serafim 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Uważam, że jednym lepszych pomysłów jest zainwestowanie w dobrze zaprojektownay baner reklamowy [link usunięty] . Taki baner dociera do większej grupy dobiorców jednocześnie, poza tym jest to jeden z najtańszych sposobów reklamowania firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 A co myślicie o banerach reklamowych? Moim zdaniem to bardzo dobra forma reklamy. Na http://www.markini.com.pl/ widziałam fajne. Cenowo też raczej banery nie są aż takie drogie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dalenas 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Ja mogę polecić agencję reklamową [link usunięty] oni już na pewno pomogą Ci wybrać to co najlepsze, korzystam z ich usług od dawna i mam naprawdę świetne efekty. Zresztą polecam przedzwonić, dowiedzieć się i podejrzewam że cię przekonają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adasek 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 To zależy jakie produkty/usługi oferujesz oraz czy twój zasięg jest lokalny czy ogólnopolski. Ja swoje usługi związane z organizacją wesel reklamuje w lokalnym portalu informacyjnym [link usunięty] z całkiem dobrym skutkiem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atrium 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2017 Jeśli chcesz się nauczyć skutecznie reklamować swoją firmę w internecie przyjdź do nas na Warsztat Google AdWords. Najbliższy organizujemy w Warszawie 2-3 grudnia. [link usunięty] Jeśli potrzebujesz więcej wiedzy, zapraszamy na inne nasze szkolenia i kursy marketingowe: www.szkoleniaatrium.pl Akademia Marketingu Atrium, działamy od 5 lat, przeszkoliliśmy kilka tysięcy osób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ingape 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2017 Moim zdaniem warto postawić na reklamę w Internecie. Jak połączysz działania wokół firmowej strony i pozycjonowanie + działania social media to zaczniesz tworzyć świetny wizerunek firmy. Napływ klientów będzie miłym 'skutkiem ubocznym'. Oprócz tego jakieś działania lokalne - reklama w gazecie lokalnej bądź na lokalnych portalach internetowych. Wracając - zaczęłabym od strony WWW - nowoczesna, funkcjonalna i przyciągająca oko to absolutna podstawa. Jeśli nie potrafisz takiej stworzyć, zdecydowanie doradzam zlecić stworzenie takowej jakiejś solidnej firmie. Z czystym sercem mogę polecić [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirsten 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2017 Chciałem wynająć ekran led [link usunięty] , ale też w sumie mam niewielką firmę i nie wiem czy się opłaca w inwestować. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quato 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2017 Dla mniejszych firm dobrą opcją może być umieszczanie ofert na specjalistycznych portalach. Na przykład fotograf ślubny powinien ogłosić się na [link usunięty] i podobnych serwisach. W ten sposób zwiększa się szanse na pozyskanie nowych klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Sprawdzony sposób to gadżety reklamowe. Jest wiele firm, oferujących podobne usługi, jednak ja najbardziej mam zaufanie do tej http://www.tomgraw.pl/. Gadżety są solidnie wykonane, a ponad to mogę liczyć z ich strony na grawerowanie laserowe co w naszym przypadku jest bardzo pożądane. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonaa92 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2017 Mała firma ze względu na ograniczone możliwościowi finansowe nie ma wielkiego wyboru jeśli chodzi o formy promocji biznesu. Ja skupiłabym się na reklamie zewnętrznej i reklamie w sieci. Co do reklamy zewnętrznej, to nadal sprawdzają się billboardy i banery, warte uwagi są też kasetony reklamowe. Na http://www.zenit24.eu wykonują takie reklamy - są bardzo trwałe, robią świetne wrażenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketing Sensei 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Dnia 4.07.2016 o 23:47, annnka napisał: Czy lepiej nastawić się na taką tradycyjną reklamę, czy może w internecie? Co lepsze? Podstawa - wizytówka w Google Maps. Bezpłatne i bardzo skuteczne narzędzie marketingu dla lokalnej firmy (jak się dobrze zrobi - ale jest sporo poradników na ten temat). Zachęcić klientów do wystawienia pozytywnych opinii, wypromować trochę i na pewno pomoże (zwłaszcza w biznesach typu restauracja). W dużej części fanpage na Fb też jest dobrym pomysłem (ale nie we wszystkich branżach). Oczywiście bez podania konkretów dot. działalności ciężko jest powiedzieć więcej. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logan45 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 cześć, jaką formę reklamy polecilibyście dla cateringu dietetycznego takiego jak [link usunięty] Mam na myśli reklamę tradycyjną, przez internet jak reklamowac to wiem ale pytam teraz o "rzeczywistosc" :) Ze tak powiem. Uwazacie ze co sie aktualnie jeszcze sprawdza? Plakaty, ulotki dzialaja? czy niebardzo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach