valto 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Mi po przeczytaniu artykułu [link usunięty] marzy mi się domowa sauna! Od dziecka uwielbiam chodzić na baseny a potem na sauny a jakbym miala taka w domu to tak bardzo bym sie cieszyla jezu! :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 bardzo ozdobne, awangardowe tez sa fotele patchworkowe, one nam skutecznie ozywią wnętrze, przykładowo takie [link usunięty] piękne kolory i od razu chce się żyć po pracy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 Przy aranżacji wnętrz najlepiej skorzystać z wiedzy i umiejętności profesjonalisty :) Nam w urządzaniu mieszkania bardzo pomógł pan Krzysztof Ziółkowski, [link usunięty] - każdy jeden mkw mieszkania jest pięknie i przede wszystkim funkcjonalnie urządzony, a co najważniejsze - wspaniale się czujemy w naszym mieszkaniu, doskonale pasuje do nas, naszego stylu życia i naszych wnętrzarskich preferencji :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2017 Często szukamy także odpowiednich do danego pomieszczania płytek. Ja jestem zdania, że warto poszukać jakichś porad i pomysłów w internecie. Ja szukałem czegoś do swojej łazienki i natrafiłem na ten poradnik http://dlalejdis.pl/artykuly/lazienka_w_szarosciach_jej_do_twarzy . Faktycznie szara łazienki z drewnem robi wrażenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2017 Niektórzy korzystają, efekty mogą być ciekawe, bo jak ktoś nie ma wyczucia estetycznego to sam sobie aż tak dobrze nie urządzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Dnia 27.12.2017 o 19:55, kas.wow87 napisał: Przy aranżacji wnętrz najlepiej skorzystać z wiedzy i umiejętności profesjonalisty :) Nam w urządzaniu mieszkania bardzo pomógł pan Krzysztof Ziółkowski, [link usunięty] - każdy jeden mkw mieszkania jest pięknie i przede wszystkim funkcjonalnie urządzony, a co najważniejsze - wspaniale się czujemy w naszym mieszkaniu, doskonale pasuje do nas, naszego stylu życia i naszych wnętrzarskich preferencji :) Zgadzam się - dobry architekt wnętrz bardzo pomaga przy projektowaniu przestrzeni czy to domu, czy w biurze. Bardzo mi się podobają realizacje tego pana, widać od razu wysoki poziom i świetny zmysł estetyczny! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hi-fi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Dla mnie urządzanie wnętrz to przyjemność. NIgdy nie odstąpiłabym tego komuś innemu! Aktualnie rozmyślam nad sypialnią. Mam już na oku łóżka do sypialni: http://www.meblezagrosze.pl/lozka-i-materace,96.html http://www.meblezagrosze.pl/lozka-i-materace,96.html Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caavani19 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 My odwiedzamy kilka stron internetowych z ciekawymi aranżacjami, kilka sklepów takich jak Ikea i Vox, a potem sami zamawiamy płyty na wymiar i skręcamy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 A widzieliście już ten blog wnętrzach http://alleprawda.pl/ . Można tam znaleźć wiele inspiracji. Zamiast wydawać tysiące na profesjonalistów, których projekty nie zawsze przypadną nad do gustu, to lepiej samemu stworzyć niepowtarzalne wnętrze, w którym będziemy czuć się naprawdę wyjątkowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 Ja zawsze szukam inspiracji w sieci. Na przykład na Pinterest i Homebook. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinka4 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 ja sama aranżowałam swoje wnętrza Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marysiu 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 W aranżacji i wykończeniu wnętrz pomagał mi kolega z [link usunięty] . Ostatecznie podstawiłem na meble na wysoki połysk, choć wiem że są trudne w utrzymaniu. Ściany natomiast w szarościach i bieli. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2018 Wiele ciekawych pomysłów i podpowiedzi znajdziecie tutaj http://www.doomsmoker.pl/ . Warto tam zaglądać jeszcze przed rozpoczęciem budowy. Są tam porady budowlane oraz wszystko to, co dotyczy aranżacji czy wyposażenia wnętrz. Blog jest naprawdę ciekawy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2018 Dnia 15.02.2018 o 10:34, Sabinka4 napisał: ja sama aranżowałam swoje wnętrza Też wszystkim sama się zajęłam. Dzięki temu oszczędziłam na architekcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinos 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Ja mam małe mieszkanie, ale wszystko aranżowałam sama. Myślę, że w takim przypadku łóżko piętrowe sprawdza się idealnie. Można zaoszczędzić sporo miejsca i wygospodarować go więcej na inne niezbędne meble. Ta firma ma bogatą ofertę łóżek piętrowych http://martimeble.pl/23-lozka-pietrowe-metalowe Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jonagold 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2018 Mi się marzy wnętrze w takim stylu jak [link usunięty] , w szczególności podoba mi się takie łóżko. To chyba artdeco? Ale boję się, że przesadzę i zrobię sobie w domu muzeum, dlatego chyba chciałabym zatrudnić profesjonalistę, który pomoże mi w osiągnięciu równowagi pomiędzy starym i nowym :) No i może będzie za mnie biegał po targach staroci :p Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bierendaa 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Ja posiadam taką pracę, że na co dzień pracuje w domu. Mam swój mały gabinecik, więc też musiałam go jakoś fajnie zaaranżować. W sumie to wystarczy niby szerokie biurko oraz wygodny fotel z oparciem, ale warto zadbać o to żeby nawet mały gabinet domowy wyglądał jak profesjonalne biuro. Jeżeli też tak pracujecie, albo po prostu przynosicie czasami pracę do domu poczytajcie na stronce [link usunięty] jak zaaranżować biuro w waszych domach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onykson89 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Z takimi pomieszczeniami, pokojami nie ma żadnego problemu. Malujecie ściany i wstawiacie meble. Oto i cała historia :D Gorzej jest jak zabieracie się np. za łazienke. Te najmniejsze przeważnie pomieszczenie w domu połyka najwięcej nerwów i pieniędzy jeżeli chodzi o aranżacje domu :D Ale co zrobić, nic tylko szukać eleganckich elementów wyposażenia i robić to raz a dobrze :) Mi bardzo spodobały się czarno białe łazienki. Takie też akcesoria znalazłem w firmie [link usunięty] Jak macie teraz w planach remont łazienki to zerknijcie na to co proponują Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Himalaje 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Mi się od zawsze marzy kominek. Zastanawiałem się czy w Lublinie sa kominki, bo tu po prostu mam najbliżej. W ruch poszedł koputer i znalazłem ofertę [link usunięty] u Furgala. Bardzo ciekawa oferta muszę przyznać. Kominki w trzech stylach rustylany, nowoczesny klasyczny. Jednak u nas chyba najlepiej się sprawdzi kominek wolnostojący. Mam nadzieję ze na miejscu bedą fachowcy, którzy potrafią doradzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2018 Kominek to świetna sprawa. Totalnie odmienia wnętrze! Jest dzięki niemu przytulnie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yakumona 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Ja jak nie mam pomysłu to kieruję się do doświadczonej osoby w tych sprawach. Można się dobrze doradzić w ten sposób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabzdyl3 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Temat jest poruszany bardzo często. Dużo dobrych informacji można w takich znaleźć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 Fajnie, że dzielicie się swoimi wskazówkami. Wykorzystam któreś na pewno. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Aranżacją wnętrz w moim domu zajęło się biuro projektowe http://www.indesigner.pl i mogę wam powiedzieć, że są w tym świetni. Zupełnie odmienili wygląd mojego domu. Jeżeli mieszkacie w Katowicach lub okolicy to polecam wam się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2018 Wszystkim osobom mieszkającym w Szczecinie i okolicach polecam zgłosić się do studia architektury wnętrz http://www.studioatre.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Moje mieszkanie wygląda teraz świetnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach