Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2017 . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2017 Też myślę, że książka to dobry pomysł. Jestem pewna, że go ucieszy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2017 Ja bym kupiła mu dobrą książkę. Może któryś z bestsellerów Kinga na przykład Mroczna wieża? http://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/mroczna-wieza-tom-1-roland-stephen-king/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 Mój tatuś ode mnie ostatnio dostał zegarek, zamówiłam mu taki porządny na https://www.e-watches.pl/zegarki-meskie/tommy-hilfiger wiedziałam że zawsze mu się takie podobały ale było mu szkoda pieniędzy :) niesamowicie się ucieszył Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciechh 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 Mam taki pomysł na prezent. Może kup ciśnieniomierz, n: https://www.aptekamini.pl/category/sprzet-medyczny-cisnieniomierze Moi rodzice są w podobnym wieku i pod choinkę kupiliśmy im dobry ciśnieniomierz, to z troski, aby mogli sami codziennie mierzyć sobie ciśnienie. Do tego mozna dorzucić coś słodkiego i prezencik gotowy:) Praktyczny, fajny prezent w przystępnej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2017 Może najnowsza powieść mistrza Kinga - http://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/mroczna-wieza-tom-1-roland-stephen-king/? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lamia21 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2017 Wszystko zależy od wieku Taty. Mój ma już swoje lata i uwielbia majsterkować. Zawsze znajdzie się jakieś nowe, przydatne narzędzie do kupienia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2017 a może coś żeby się troche poruszał? mój tata ma teraz za cel maraton 5km niedługo u nas w mieście i intensywnie trenuje :) chyba w pewnym wieku mężczyźni jeszcze bardziej zaczynają dbać o siebie, druga młodość :D może rower? zobacz sobie [link usunięty] lekkie przyjemne :) a na rower zawsze można znaleźć chwile czasu :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bomberka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2017 ja swojemu kupiłam rejestrator jazdy ten z Xblitza model P100 ma bardzo fajne parametry, sprzęt dobrej jakości [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Ja tacie zafundowałem [link usunięty] nauczyciela 2017/2018 A5. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Ja znów zdecydowałam się na kupno wideorejestratora z Teletorium Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Może warto poszukać fajnej galanterii skórzanej. Może taka aktówka męska skórzana jak tutaj: [link usunięty] , mają tam ekstra propozycje. Każdy znajdzie coś dla Siebie specjalnego. Wydaje mi się, że ty też na pewno wiele propozycji dla swojego taty. Takiej aktówki pewnie nie ma. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaela 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2017 może czytnik e-book i do tego kilka e-booków? Według mnie to bardzo fajny pomysł, szczególnie dla osób, które lubią czytać :) o wiele łatwiej i wygodniej jest wtedy podróżować z "książkami". No i oczywiście e-booki zajmują mniej miejsca i wychodzą niejednokrotnie taniej niż tradycyjne książki co zresztą można zobaczyć na [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 Gdy jest mało czasu na szukanie upominku, to warto poszperać na Prezentokracja.pl To prawdziwa skarbnica wiedzy o podarunkach. Wybierz [link usunięty] : oryginalny, wyjątkowy, nietypowy, albo nawet ekstremalny. Niech poleci szybowcem, weźmie udział w wyprawie off-road, poczuje rajdowe emocje w Subaru na torze, albo zrelaksuje się w trakcie masażu. Na pewno uda się coś znaleźć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caavani19 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2018 Mój tata uwielbia majsterkować, więc elektronarzędzia zawsze go cieszą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolendra 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Dnia 2.10.2017 o 15:20, kaja napisał: Ja znów zdecydowałam się na kupno wideorejestratora z Teletorium Ten z Xblitza jest naprawdę bardzo fajny. Sprawdza się i to całkiem dobrze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gormar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 Dnia 25.02.2018 o 14:06, kolendra napisał: Ten z Xblitza jest naprawdę bardzo fajny. Sprawdza się i to całkiem dobrze. Oj tak, z tym się zgodzę. Też kupiliśmy w Teletorium ten rejestrator i przyznaję, że dobrze się sprawuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zux 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Dnia 24.03.2018 o 01:36, gormar napisał: Oj tak, z tym się zgodzę. Też kupiliśmy w Teletorium ten rejestrator i przyznaję, że dobrze się sprawuje. Rejestrator fajny, przydatny. W ogóle myślę, że gadżety z kategorii moto mogą być świetnymi propozycjami na prezenty Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2019 Moim zdaniem jesli tata lubi wędkowac, to najbrdziej ucieszy się z nowej wędki, albo z jakichś akcesoriów do łowienia :) Polecam zajrzec na https://www.baitshop.pl/ . Tam znajdziecie profesjonalny sprzęt wędkarski w dobrych, atrakcyjnych cenach! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2019 Mój tata bardzo lubi spacerować po lesie, który znajduje się w pobliżu ich domu. Potrafi spędzać tam po kilka godzin. Postanowiłem pójść w tym kierunku i kupiłem mu kamerę leśną - https://spy-center.pl/fotopulapki-kamery-lesne-c-89_93.html Był to strzał w dziesiątkę. Od razu pobiegł ją przetestować. Na dzień dzisiejszy na swoim komputerze stworzył sobie galerię z każdego dnia. Może twój tata nie jest takim miłośnikiem lasu jak mój, ale chodzi mi o sam fakt, że prezenty najlepiej dobierać pod kątem zainteresowań czy upodobań danej osoby. To właśnie wtedy masz największą szansę, że prezent będzie trafiony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2019 Najlepiej kupić coś oryginalnego, od serca 🙂 Jak mój tata miał imieniny to dostał ode mnie i od mojego brata nietuzinkową zakładkę do książki. Wyczaiłam ją na https://artyferia.pl/katalog/dom-akcesoria-zakladki-do-ksiazek i od razu mi się spodobała! A że mój tata bardzo lubi czytać książki, no to od razu wiedziałam, że mu się spodoba. I nie myliłam się 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2019 może kamerka samochodowa albo smartwatch? Zerknij sobie na elektronikę Garett. Mają naprawdę bardzo fajne rzeczy. Jakościowo bardzo ok, solidnie wyprodukowane a przy tym nie za miliony monety. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2020 Portfel według mnie jest super opcją, a możesz go kupić w sklepie https://www.edibazzar.pl/, nie kosztuje dużo, ale jest super jakości i ma dużą ilość kieszonek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚwistakPakuje 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2020 Super pomysłem są prezenty personalizowane, gdzie jest widoczne imię osoby, która ma Imieniny. Idealnie sprawdzi się album z personalizacją. Warto go wypełnić wspólnymi zdjęciami. Pamiątka na wiele lat!😀 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2020 Jeżeli nie masz pomysłu to może coś klasycznego jak portfel Money Kepper lub pasek ? Są to tak uniwersalne prezenty, że spodobają się prawie każdemu. Pamiętaj tylko żeby były porządne skórzane a nie pierwsze lepsze. ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach