Matik1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Może coś odprężającego z nutą adrenaliny? We Wrocławiu istnieje od paru dobrych lat strzelnica progun - możesz w te stronę spróbować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2018 Jeśli nie wiesz, co podarować swojemu facetowi to zafunduj mu romantyczny weekend we dwoje w fajnym miejscu. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Mój facet, z racji tego że nie lubi prać i stronie od tego jak od ognia dostanie w tym roku na urodziny prezent z tego sklepu http://www.perlux.pl/ . Specjalnie wybiorę mu jakieś ładne prszki i płyny do prania, tak aby może w końcu przekonał się do tego zajęcia :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Ja ostatnio swojemu facetowi kupiłam golarkę do brody. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaxbel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 2.10.2017 o 15:18, kaja napisał: Ja zdecydowałam się na kupno kamerki sportowej dla ukochanego. [link usunięty] I jak się kamerka sprawuje? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamila021 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Jak lubi słodkości to może upieczesz mi jakieś ciasto? Fajne przepisy widziałam na [link usunięty] możesz sobie przejrzeć, powinnaś znaleźć coś fajnego co by przypadło mężowi do gustu. Są tam przepisy na ciasto marchewkowe, serniki oraz różne makowce Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 a może jakiś fajny krawat do eleganckiej koszuli [link usunięty] a najlepsze są jedwabne i bawełniane, sa świetnej jakości i na pewno każdemu facetowi przypadnie do gustu :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 Hmm a może kup mu jakieś dobre, ekologiczne wino? Ja dostałem kiedyś od żonki winko z https://www.profilwino.pl/pl/c/Wina-ekologiczne/47 i było naprawdę przepyszne! Od tej pory bardzo często robimy zakupy właśnie w profilwino, bo mają tam naprawdę duży wybór dobrych trunków, w szczególności tych ekologicznych. No a co by tu dużo mówić, przecież większość z nas lubi się czasem napić lampki pysznego wina! :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2018 Mamy nowy rok, więc może pomyśl o spersonalizowanym kalendarzu? Zobacz jak wyglądają: http://nana.com.pl/p2146,personalizowany-kalendarz-2017-vivella-a5-dzienny-z-twoim-grawerem.htmlhttp://nana.com.pl/p2146,personalizowany-kalendarz-2017-vivella-a5-dzienny-z-twoim-grawerem.html Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaniaz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2018 Poszukaj jeszcze na gazetkonosz.pl jakiegoś rozwiązania, bo tam co chwilę wrzucają nowe gazetki ze sklepów z promocjami i wyprzedażami to może akurat coś się znajdzie. Tutaj masz [link usunięty] informacji to jeśli dalej czegoś szukasz to wejdź i na spokojnie zobacz, co teraz jest w sklepach. W razie czego poszukasz dalej i tak nic nie tracisz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Oryginalnym prezentem będzie karnet na zajęcia fitness, kurs tańca czy treningi. Bo teraz aktywność fizyczna ma ogromne znaczenia. Korzyści dla ducha i zdrowia :) Ja znalazłam swoją instruktorkę jogi tutaj: [link usunięty] To największa baza trenerów i instruktorów sportowych w Polsce :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gryry 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 A może kup mu coś do mieszkania. Fajnie wyglądają takie roletki [link usunięty] . Mam sam i nie narzekam, bardzo to wygodne ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Mój syn miał teraz urodziny i też się głowiłam co mu kupić, mąż podpowiedział że dobrym pomysłem będzie whisky którą bardzo lubi no i zamówiliśmy mu coś z wyższej półki z [link usunięty] Był to dobry wybór, syn zadowolony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolendra 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Dnia 2.10.2017 o 15:18, kaja napisał: Ja zdecydowałam się na kupno kamerki sportowej dla ukochanego. [link usunięty] Bardzo fajna ta kamerka, my ją mamy i jesteśmy całkiem zadowoleni z tego jak się sprawuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Jeśli pasują mu takie klimaty, to czemu nie? Patrzcie tutaj - https://prezentmarzen.com/skok-na-bungee/ Wydaje mi się, że pomysł jest wybitny, klimatyczny, jakościowy ;-) Pewnie, że nie każdemu facetowi muszą podchodzić takie klimaty, ale wielu podejdą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziel.wojciech.88 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Facetom zawsze podobają się jakieś najnowsze gadżety elektroniczne lub akcesoria związane z tymi gadżetami. Może kup mu [link usunięty] albo coś podobnego. Przyda mu się do oglądania filmów albo meczy w domu z kolegami. Na pewno doceni taki prezent :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucysia 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 moim zdaniem rejestrator jazdy jest bardzo dobrym pomysłem na prezent , tą ci polecam z Xblitz X5 [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2018 Alkomat może? Oryginalny i praktyczny prezent, chyba kazdemu się przyda. Co myślicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
automaniak1965 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2018 Zaskocz go i zabierz na jakiś romantyczny wyjazd. Tak przewrotnie, bo zazwyczaj to facet wychodzi z takimi inicjatywami. Miejsc na weekendowy, spontaniczny wyjazd jest sporo. Wystarczy poszperać trochę w internecie. Zależy co kto lubi. Sugeruję raczej, żeby to było w miarę ustronne miejsce a nie gdzieś w centrum miasta, gdzie jest pełno ludzi i hałas. Może jakieś luksusowe spa, żeby kobieta też coś z tego miała. Wiele miejsc ma pakiety dla par i specjalną ofertę typu "walentynki przez cały rok". Sprawdź ofertę na [link usunięty] . Jak dobrze się to ogarnie to myślę, że z prezentu będziecie zadowoleni oboje ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2018 Na PrezentMarzeń mają również lot motoparalotnią. Ewentualnie skok na bunij, albo jazda Ferrari. Akurat pod facet można znaleźć ogrom naprawdę wyszukanych prezentów. Tylko trzeba umieć coś dobrać pod jego charakter ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lotek4 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2018 Skok ze spadochronem - polecam. Ostra jazda! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2018 Myślę, że tutaj https://floper.pl znajdziecie wiele ciekawych i przede wszystkim oryginalnych rozwiązań. Miejsce jest naprawdę wyjątkowe. Można tam bowiem zakupić spersonalizowane prezenty na naprawdę różne okazji. W ten sposób można kogoś obdarować wyjątkowym upominkiem przeznaczonym wyłącznie dla niego. Super sprawa! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Ja kupiłam mojej drugiej połówce deskę snowboardową :) To największa pasja mojego chłopaka a od dłuższego czasu narzekał, że jego deska już do niczego się nie nadaje... Na początku nie miałam pojęcia o tym jak wybrać taką deskę, ale na szczęście na [link usunięty] znalazłam świetny artykuł o wyborze deski :) Bardzo mi on pomógł i dzięki temu udało mi się idealnie trafić z prezentem! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksis 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2018 Co z prezentem typu trymer do włosów, maszynka do strzyżenia? Warto kupić na prezent?Panowie jakie modele polecacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2018 Powiem Wam, że najgorzej to jednak jest kupić prezent dla taty. Zazwyczaj dostawał ode mnie jakiś dobry alkohol, no ale ileż można? Co roku na dzień ojca to samo? :/ W końcu w tym roku postanowiłem kupić coś bardziej oryginalnego! Wszedłem sobie na https://www.ceneo.pl/Dzien_ojca i znalazłem tam naprawdę mnóstwo rzeczy, które są idealne na tą okazję! I wybrałem :D Kupiłem mu porządne słuchawki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach