Barbarka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2016 Masaż na napięte barki od roboty? Jaki wybrać? Siedze na stronie jednego salonu ale to chore ile masaży jest do wyboru, a ja chcę tylko żeby mi ktoś odprężył barki i ramiona.. ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domna 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2016 No to moim zdaniem skoro nie chodzi o nic z cud brzmiacych masaży, tylko o rozbicie złogów mięśniowych, to najlepiej poszukaj po gabinetach fizjoterapii, które robią tzw. masaz leczniczy, to wtedy sprecyzujesz dokładnie co i jak i będzie ok. Na stronie http://medicaspa.pl/nasza-oferta/masaze/masaze-lecznicze/masaz-leczniczy możesz o takich właśnie masażach poczytać. Grunt, że ma leczyć a nie relaksować czy no nie wiem poprawiać samopoczucie zapachem czekolady itd.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek101 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 Poszukaj masażysty który zrobi ci klasyka plus punkty spustowe, 2 lub 3 takie wizyty powinny wystarczyć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach