HalinaKoziol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Właśnie wyżej wymieniona Fundacja Fortis. Ostatnio właśnie mieliśmy szkolenie z rozwoju osobistego. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z tego, jak szkolenie wyglądało, kto je prowadził i jakie miał przygotowanie merytoryczne. Rzeczywiście informacje wyniesione ze szkolenia można od razu wykorzystać w pracy. I nie jest to rzeczywiście takie trudne, jak się wydawało na początku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2019 A ja tak od siebie polecam serdecznie Marcina Mańkę z manka-academy. Nasza firma od kilku lat współpracuje z tym trenerem szkoleniowym. Szkolenia są prowadzone z różnego zakresu: począwszy od sztuki wystąpień publicznych kończąc na szkoleniach sprzedażowych i "antystresowych" ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosikw23 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2019 Jesli interesuje cię temat szkoleń to warto zapoznać się z ofertą firmy Rödl & Partner która oferuje szkolenia dla firm. Byłem na jednym i serdecznie polecam, duża dawka wiedzy przekazana Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaulinaCz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2019 Widzę, że wielu z Państwa skorzystało lub planuje skorzystać z pomocy doradczej firm zewnętrznych. ale co dalej? czy takie firmy oferują pełen zakres usług? tj. nie tylko samo doradztwo biznesowe, ale też pomoc z potencjalnymi kontrahentami, pomoc prawną, doradztwo podatkowe? moim zdaniem warto od początku stworzyć sobie bezpieczne zaplecze dla własnego biznesu, by później mieć tzw. 'spokojną głowę' Osobiście pracuję w spółce, która taki wachlarz usług oferuje. doradzimy Wam od pierwszych kroków jak dobierać kontrahentów, wyszczególnimy wszystkie zagrożenia i korzyści płynące ze współpracy z danym kontrahentem, przeanalizujemy ryzyko oraz określimy jego akceptowalny poziom ocenimy wypłacalność kontrahenta prowadzimy wywiady środowiskowe i negocjacje doradzimy w sprawach podatkowych a przy tym zadbamy o to by Wasza firma działała w świetle obowiązującego (i często zmieniającego się) prawa i wiele wiele innych kompleksowych usług pracujemy tylko z najlepszymi - zaplecze naszej wiedzy, doświadczeń i kompetencji pozwala nam na profesjonalne i rzetelne zbudowanie zaplecza Waszej firmy i bezpiecznego biznesu zachęcam do kontaktu po więcej informacji. z doświadczenia wiem, że nie ma dla naszego zespołu sprawy nie do rozwiązania - nawet, gdy 'mleko już się wylało' Paulina a to kontakt do mnie: [email protected] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlekomleko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2019 Znam dobrą firmę, która zajmuje się właśnie takowymi szkoleniami. Robiłam u nich kurs z zarządzania zespołem i jestem pod sporym wrażeniem. Dużo przydatnej wiedzy, którą można wykorzystać później w pracy. Super sprawa - zwłaszcza dla kogoś kto lubi inwestować we własny rozwój. https://www.vade.com.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekperson 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2019 Cześć! Ostatnio szukałem szkoleń dla swoich pracowników w dziedzinie IT - a mianowicie sprzedaż produktów w internecie. Szukałem dość dużo i znalazłem firmę, która oferuje [link usunięty] szkolenia ebay i [link usunięty] szkolenia amazon. Zdaję sobie sprawę, że takie szkolenia są potrzebne bardzo, więc proszę Was o pomoc w doradzeniu które wybrać 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2019 Jeżeli zależy wam na wykwalifikowanych pracownikach to polecam wam posłać waszych ludzi do centrum szkolenia zawodowego http://www.csz.com.pl Tam dadzą waszym pracownikom możliwość zdobycia praktycznej wiedzy i umiejętności. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2019 Wszystkim osobom z Warszawy, które rozglądają się za dobrą firmą oferującą ciekawe szkolenia polecam skontaktować się z https://mfszkolenia.pl/ W swojej ofercie mają między innymi szkolenia na zamówienie. Sami możemy ustalić temat szkolenia, który nas interesuje i go im zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2019 Kancelaria Klisz i Wspólnicy organizuje szkolenia prawne. Warto pozyskiwać wiedzę od osób, które nie tylko mają odpowiednie kwalifikacje, ale i doświadczenie. To jest niezwykle ważne. Tutaj https://adwokat-wroclaw.biz.pl/szkolenia-prawne/ jest wykaz szkoleń dla pracowników i osób zarządzających przedsiębiorstwem. Każde szkolenie jest dokładnie opisane. Na pewno warte jest uwagi szkolenie dotyczące umów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert.oks 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2019 Oo no właśnie! Słyszałem, że te szkolenia od Klisz i Wspólnicy są naprawdę godne uwagi. Moje zainteresowanie wzbudza w szczególności szkolenie dotyczące Prostej Spółki Akcyjnej, bo przyznam, że zaciekawiła mnie ta forma prowadzenia działalności. Ciekawe czy są tam jakieś pułapki... bo otworzyć spółkę za 1 zł? Hm.. oby na szkoleniu wszystko mi się rozjaśniło. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2019 Jeżeli zatrudniacie profesjonalnych kierowców to polecam wam skontaktować się z firmą http://portkierowcy.pl/ Oni zajmują się przeprowadzaniem szkoleń dla kierowców. Organizują między innymi szkolenia dotyczące ADR. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić szkolenie „Sukcesja w firmie rodzinnej i „nierodzinnej” które niedawno odbywałem w Fundacji Fortis. Mam właśnie rodzinną firmę, która jest z powodzeniem prowadzona już ponad 30 lat. Szkolić się warto, bo poziom wiedzy prowadzących jest naprawdę bardzo fajny i potrafią ją po prostu przekazać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kateryna 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2019 1 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2019 Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Olsztyna, które rozglądają się za odpowiednim centrum szkoleniowym polecam zgłosić się do http://edugika.pl/ Moja firma współpracuje z nimi od dawna i mogę powiedzieć że warto nawiązać z nimi współpracę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić szkolenie „Sukcesja w firmie rodzinnej i „nierodzinnej” które niedawno odbywałem w Fundacji Fortis. Mam właśnie rodzinną firmę, która jest z powodzeniem prowadzona już ponad 30 lat. Szkolić się warto, bo poziom wiedzy prowadzących jest naprawdę bardzo fajny i potrafią ją po prostu przekazać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2019 Szkolenia z kreatywności, które przeprowadza firma https://deltatraining.pl/ są bardzo ciekawe. Nie spodziewałam się, że tak mi się spodobają, ciesze się, że postanowiłam na nie pójść. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach