Monika66 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2016 Powiedźcie mi proszę, czy na początku działalności trzeba obowiązkowo postarać się o logo firmowe, czy też nie jest to aż tak bardzo ważne? Niedawno natknęłam się na ciekawą ofertę, a konkretnie http://arseosystem.pl/projektowanie-logo i tak się zastanawiam, czy od razu z niej skorzystać, czy może przyjdzie na to pora później. Jak uważacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej_rogulski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 Brak pokazanych prac na stronie. Odpada. Skorzystaj z Logopond. Mnóstwo swietnych inspiracji i prac. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noella 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2016 Logo to początek w zasadzie, więc jeśli planujesz jakąś stronę w sieci, warto zwrócić się do firm, które mają ugruntowaną pozycję i mogą pochwalić się projektami, które już działają w sieci. Zerknij tu: http://www.aplan.media.pl/ , bo chyba tak powinno wyglądać portfolio klientów. Rzut okiem i widzisz, jak działają i dla kogo. A o to chyba chodzi. Warto napisać i sprawdzić, jaką mają ofertę, skoro to ma być coś poważnego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda_lena 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2016 Logo na pewno jest bardzo przydatne, bo pomaga klientom zapamiętać twoją firmę. Niekoniecznie musi być zrobione na samym początku działania firmy, ale na pewno nie powinno się z tym długo zwlekać :) Ważne, żeby mieć też dobry pomysł na to logo, żeby jednoznacznie kojarzyło się z działalnością. Wiem, że ta firma zajmuje się tworzeniem logo [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 Logo jest bardzo ważne, bo buduje Twój profesjonalny wizerunek. Firma bez logo nie jest uznawana za poważną. Ważne, żeby było nowoczesne, nawiązywało do branży, w której działasz, budowało pozytywne skojarzenia. Istotne jest również, że musi pojawiać się na wszystkich materiałach reklamowych, bo wtedy masz możliwość zapaść w pamięć klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2018 W obecnych czasach wydaje mi się że rola logotypu jest przeceniana i wyolbrzymiana. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2018 2 godziny temu, semtak napisał: W obecnych czasach wydaje mi się że rola logotypu jest przeceniana i wyolbrzymiana. Nie zgodziłbym się z tym twierdzeniem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2018 Zdecydowanie dobre logo ułatwia współprace z klientem, na pewno część z nich to wzrokowcy, a brandowane rzeczy nieraz robią dobrą robotę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Ti 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Logo powinno być wyraziste i zapadające w pamięć. Jest bardzo ważna częścią firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Ale takich naprawdę dobrych logosów wcale nie ma za wiele. Zbyt często są przekombinowane. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach